Închide meniul

Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 aprilie 2024, 23:10

Reclamă
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!

Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici

Vlad Chiricheş, accidentat în FCSB - Rapid 2-2 / Captură Orange Sport

Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici, după accidentarea suferită în derby-ul FCSB – Rapid, scor 2-2, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Fundaşul central s-a accidentat pe finalul primei reprize, după un duel cu Albion Rrahmani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheş a încercat să continue meciul, dar a fost înlocuit în minutul 42 cu Joyskim Dawa. Imediat după derby-ul de pe Arena Naţională, a fost transportat la spital.

Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici

Fundaşul de 34 de ani a acuzat dureri mari la cot şi a primit un prim verdict groaznic. Ar avea fractură. Vestea a fost confirmată şi de căpitanul FCSB-ului, Darius Olaru. Şi-a spulberat şansele de a mai fi convocat la EURO 2024.

Mă gândesc să joc toate meciurile, normal, mă gândesc la EURO. Cu toţii ne gândim la acest lucru şi tragem tare să fim acolo.

Nu ştim singur însă cu Chiricheş. La prima vedere am înţeles că poate fi o fractură. Ne pare rău, a venit într-un moment foarte rău pentru el. A făcut nişte meciuri incredibile. Dacă juca toate meciurile până la sfârşit cred că avea şanse mari să fie la EURO. Ne pare rău, suntem alături de el şi tragem tare în următoarele etape şi pentru el, ca să îi punem medalia la gât!„, a declarat Darius Olaru la finalul meciului, la digisport.ro.

Reclamă

S-ar putea să îl pierdem până la finalul sezonului. Sper că nu, dar astea sunt primele veşti„, a spus şi Elias Charalambous.

Vlad Chiricheş tocmai revenise după o accidentare care l-a ţinut o lungă perioadă de timp departe de gazon. În acest sezon a jucat în numai 8 partide şi a adunat 633 de meciuri în Liga 1.

Cum arată clasamentul actualizat în play-off-ul Ligii 1:

Reclamă 4 / 0/3

1. FCSB – 45 de puncte
2. Farul – 32 de puncte
3. Univ. Craiova – 31 de puncte (1 meci în minus)
4. CFR Cluj – 31 de puncte
5. Rapid – 29 de puncte
6. Sepsi – 27 de puncte (1 meci în minus)

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și