Închide meniul

Schimbarea majoră anunţată la clubul CSA Steaua: „Mulţumim suporterilor FCSB”

Bogdan Stănescu Publicat: 22 mai 2024, 15:26 / Actualizat: 23 mai 2024, 19:01

Reclamă
Schimbarea majoră anunţată la clubul CSA Steaua: „Mulţumim suporterilor FCSB

Schimbarea majoră anunţată la clubul CSA Steaua: "Mulţumim suporterilor FCSB"

Cei de la CSA Steaua se bucură după un gol / Hepta

S-a aflat care e schimbarea majoră anunţată la clubul CSA Steaua. Echipa Armatei îşi va schimba denumirea sezonul următor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul a fost făcut public de către suporterii echipei antrenate de Daniel Opriţa. Echipa din Liga a 2-a se va numi „Steaua Bucureşti”, potrivit unui document publicat pe Facebook de suporterii formaţiei „roş-albastre”.

Schimbarea majoră anunţată la clubul CSA Steaua: „Mulţumim suporterilor FCSB”

Mulțumim, încă o dată, suporterilor de la FC Fcsb, care subliniază mereu public, ca și în instanțe, de altfel, ceea ce, câteodată, nu vedem.

Gata doar cu ‘CSA’! Puteți să ne spuneți doar ‘Steaua București’, așa cum recomandă CNA, pentru a preciza numele echipei exact așa cum este înscrisă la FRF”, au transmis suporterii echipei din Liga a 2-a, pe Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat un nou contract cu echipa din Liga 2. Antrenorul în vârstă de 42 de ani a acceptat propunerea primită şi începe „revoluţia” din lotul „militarilor”. Lista plecărilor este una uriaşă.

Înţelegerea lui Daniel Opriţa expira la finalul acestui sezon şi au fost tot mai multe zvonuri că nu va continua la CSA Steaua. Acestea au fost spulberate definitiv.

CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2

CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. „Militarii” au adus un fundaş central în vârstă de 27 de ani, care tocmai retrogradase cu Unirea Dej în liga a 3-a.

Reclamă

Daniel Opriţa a luat o decizie surprinzătoare şi l-a adus pe Mihai Kereki. Este al doilea jucător pe care îl va avea la dispoziţie antrenorul roş-albaştrilor, după Bogdan Chipirliu. Numai golgheterul lui CSA mai avea contract valabil, după ultima etapă din ediţia de campionat care tocmai s-a încheiat.

Mihai Kereki, primul transfer pentru noul sezon! Formația roș-albastră a perfectat azi primul transfer pentru sezonul 2024-2025 al Ligii a II-a: Mihai Kereki. În vârstă de 27 de ani, Mihai joacă în poziția de fundaș central, are 1,91 m înălțime.

A venit în Ghencea de la Unirea Dej, formație pentru care a evoluat în 20 de partide în sezonul recent încheiat. Steaua București se va reuni pe 17 iunie pentru a pregăti participarea în sezonul 2024-2025. Mult succes în Ghencea, Mihai!”, au anunţat cei de la CSA Steaua pe contul oficial de Facebook.

Florin Talpan, sceptic în privinţa obţinerii dreptului de promovare

Fără drept de promovare, CSA Steaua a ratat calificarea în play-off-ul din Liga 2 în această ediţie de campionat. Florin Talpan se teme că situaţia va rămâne neschimbată şi în sezonul viitor.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:57

Edi Iordănescu împlineşte 46 de ani! Selecţionerul României, al treilea cel mai tânăr antrenor de la EURO 2024

10:50

Adrian Ilie a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei după ce fostul internaţional român a fost prins băut la volan!

10:23

Anghel Iordănescu, un nou anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Ştiu că îşi doreşte asta”

10:16

„Iisuse Hristoase, de ce mi-ai amintit?” Gary Lineker şi Alan Shearer, dialog genial despre România înainte de EURO 2024

9:51

Ianis Hagi, lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024: „Unul dintre starurile echipei”

9:49

Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și