Închide meniul

Eric Garcia a fost eliminat după o gafă uriaşă a lui Ter Stegen. Barcelona joacă în 10 oameni la Monaco

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 septembrie 2024, 22:24

Reclamă

Eric Garcia a fost eliminat după o gafă uriaşă a lui Ter Stegen. Garcia a fost nevoit să faulteze şi să fie eliminat după ce Ter Stegen a dat o pasă greşită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul Barcelonei a avut la diposziţie extrem de multe variante de a pasa, însă a luat decizia greşită. Pasa lui Ter Stegen pentru Eric Garcia a fost interceptată de Minamino, iar Garcia a fost nevoit să faulteze în postură de ultim apărător.

Eric Garcia a fost eliminat după o gafă uriaşă a lui Ter Stegen

Astfel, arbitrul Allard Lindhout a luat decizia să îl elimine de Eric Garcia, iar Barcelona s-a văzut nevoită să joace încă din minutul 11 cu un om mai puţin. Peste doar 5 minute, Monaco avea să deschidă scorul prin Akliouche.

Un star de la Barcelona anunță o grevă în fotbal! Motivul pentru care jucătorii sunt nemulțumiți

Un star de la Barcelona anunță o grevă în fotbal! Internaţionalul francez Jules Kounde, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de programul competiţiilor, pe care jucătorii îl consideră supraîncărcat. El a reacţionat la comentariile lui Rodri, mijlocaşul lui Manchester City, dar și ale lui Carvajal, fundaș la Real Madrid, potrivit cărora ar fi posibilă o grevă a jucătorilor.

„Spunem asta de 3 sau 4 ani şi nimeni nu ne ascultă pe noi, jucătorii, care suntem principalii actori. Va veni un moment în care vom intra în grevă. Doar aşa vom fi auziţi”, a spus Kounde, notează news.ro.

Reclamă
Reclamă

Competiţii precum Liga Campionilor şi Cupa Mondială a Cluburilor şi-au schimbat formatul, ceea ce poate face ca jucătorii care participă la aceste competiţii să joace mai mult de şaizeci de meciuri într-un sezon.

„Vedem din ce în ce mai multe accidentări din cauza lipsei de odihnă”, spune Koundé, care crede că un sindicat al jucătorilor ar putea contribui la «un mesaj mai puternic». Kounde va juca pentru FC Barcelona joi seară, în Liga Campionilor, contra echipei AS Monaco.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și