Închide meniul

FC Porto şi-a asigurat viitorul! Cine e fotbalistul de 17 ani care vrea să scrie istorie pe Dragao: „Este visul oricui”

Alex Masgras Publicat: 10 iulie 2024, 10:20

Reclamă
FC Porto şi-a asigurat viitorul! Cine e fotbalistul de 17 ani care vrea să scrie istorie pe Dragao: „Este visul oricui

FC Porto şi-a asigurat viitorul! Cine e fotbalistul de 17 ani care vrea să scrie istorie pe Dragao: "Este visul oricui"

Rodrigo Mora, în timpul unui meci / Profimedia

FC Porto şi-a asigurat viitorul. Rodrigo Mora, tânărul de 17 ani al formaţiei lusitane, a semnat un nou contract valabil până în 2027. Tânărul crescut de FC Porto este unul dintre cei mai promiţători jucători ai Portugaliei la ora actuală şi visează să câştige titlul. Noul sezon din Liga Portugal se vede LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sezonul trecut, el a fost golgheter atât în UEFA Youth League, cât şi la EURO U17. În Youth League, când avea doar 16 ani, Mora era liderul echipei de U19 şi a reuşit să înscrie 7 goluri în 9 meciuri.

FC Porto şi-a asigurat viitorul! Cine e fotbalistul de 17 ani care vrea să scrie istorie pe Dragao: „Este visul oricui”

La Campionatul European U17, el a marcat 5 goluri şi a dus-o pe Porgualia până în finală, fiind introdus de UEFA şi în echipa ideală a turneului. Prestaţiile excelente de la juniori l-au convins pe Vitor Bruno să îl aducă la echipa mare.

FC Porto i-a oferit şi un nou contract şi s-a asigurat că se va bucura de serviciile lui Mora până în 2027. Tânărul este extrem de încântat, dar şi recunoscător, pentru oportunitatea de a juca la echipa mare:

„Sunt foarte fericit. Vreau să le mulţumesc celor din club pentru încrederea oferită şi le promit că voi face totul pentru a onora acest contract. Toată lumea visează să intre în acest vestiar. Sper că voi avea parte de multe bucurii aici.

Reclamă
Reclamă

Abia aştept să văd Dragao plin, dar acum mă concentrez numai pe antrenamente. Primul meu vis este să îmi fac debutul la echipa mare, după care vreau să devin campion cu FC Porto”, a declarat Rodrigo Mora, potrivit fcporto.pt.

Liga Portugal revine pe 11 august. Noul sezon va fi transmis LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:57 7 oct.

Florin Tănase are ruptură musculară! Jucătorul de la FCSB a aflat cât va lipsi de pe gazon

23:48 7 oct.

Doliu în lumea motorsportului! Frédéric Baudry a murit după un accident la Raliul Marocului

23:23 7 oct.

Marius Şumudică i-a răspuns lui Gigi Becali! Mesaj direct pentru patronul FCSB-ului, care a dat de înţeles că „Şumi” va demisiona

23:19 7 oct.

„E clar!” Marius Şumudică a anunţat când poate juca Aaron Boupendza la Rapid! Ce se întâmplă cu procesul intentat de Zamalek

23:15 7 oct.

Calendar WTA în octombrie. Cele mai importante întreceri pe tabloul feminin programate luna aceasta

23:06 7 oct.

Marius Şumudică a lămurit subiectul presupusei demisii de la Rapid: „Am avut o discuţie cu domnul Şucu”! Anunţul antrenorului

1 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 2 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 3 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol 4 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 5 Ianis Hagi, avertizat de antrenorul lui Rangers, după ce a fost eliminat la revenire: „E unul dintre principiile mele” 6 Cum a reacționat Gigi Becali când a auzit că Marius Șumudică e aproape să-și dea demisia de la Rapid: „Nici pe ei să nu-i bați!”
Citește și