Închide meniul

„O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One”

Alex Ioniță Publicat: 6 mai 2024, 19:46

Reclamă
„O să ajung în București! Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis The Special One”

Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu

Colaj cu Jose Mourinho și Gică Popescu / Profimedia și AS.ro

Jose Mourinho a transmis un mesaj fabulos pentru Gică Popescu. Antrenorul, în prezent liber de contract după despărțirea de AS Roma, s-a înregistrat și i-a transmis câteva cuvinte fostului fundaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mourinho va fi prezent la București pentru meciul de retragere al Generației de Aur, care se va juca în luna mai pe Arena Națională. Acesta va fi antrenorul echipei adverse, cu care se vor duela cei mai mari jucători din istoria țării noastre.

Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu

Cu ocazia acestei partide, Mourinho i-a transmis un mesaj lui Gică Popescu, care va fi în teren la acea partidă.

Tehnicianul lusitan a dezvăluit că este fericit pentru că se va întoarce la București și abia așteptă să se afle printre cei mai buni jucători ai lumii, din perioada în care Generația de Aur făcea spectacol pe plan mondial.

„Salut! Se pare că o să ajung în București, în curând. Am fost invitat să fiu antrenorul unei echipe, într-o noapte fantastică în care lumea îi va mulțumi celei mai bune naționale din istoria României.

Reclamă

Mă bucur că mă voi întoarce în București și că voi fi printre cei mai buni jucători din lume, de la acea vreme”, a spus Jose Mourinho, în videoclipul postat de Gică Popescu, pe Instagram.

Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari

Jose Mourinho a șocat pe toată lumea, atunci când a propus ca fotbalul să se joace fără portari. Marele antrenor, în prezent liber de contract, a vorbit despre o tactică care ar revoluționa lumea fotbalului.

Este deja cunoscut faptul că, în fiecare sezon, tehnicienii lumii vin cu noi idei prin care schimbă total „sportul rege”. Acum, „The Special One” a venit cu o idee care este, cu adevărat, uluitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Lusitanul a spus că o echipă ar putea beneficia de un jucător în plus pe teren, atunci când „aleagră” după victorie, în finalul unei partide.

Astfel, Mourinho a expus posibilitatea ca portarul să fie schimbat cu un jucător de câmp, pentru ca formația să se afle în superioritate numerică, pe teren, în ultimele minute ale terenului.

Totodată, Jose a spus că ar încerca această tactică și a spus că orice antrenor care ar face această schimbare va fi considerat un geniu.

„De ce ai juca cu un portar, chiar dacă are un joc de picioare bun, aproape la mijlocul terenului? Poți face asta cu un jucător de câmp! Chiar cred că o schimbare de acest tip se poate face.

Antrenorul care o va face, va fi considerat un geniu! Și eu aș încerca asta. Să ai un jucător în plus.. mai ales atunci când adversarii sunt obosiți și mai sunt doar 10 minute dintr-un meci!”. a spus Jose Mourinho, citat de thesun.co.uk.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și