Închide meniul

Angel Di Maria o părăseşte pe Juventus: „Plec cu gustul amar de a nu fi reuşit”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 iunie 2023, 23:17

Reclamă
Angel Di Maria o părăseşte pe Juventus: Plec cu gustul amar de a nu fi reuşit”

Angel Di Maria o părăseşte pe Juventus

Angel Di Maria, după un gol marcat pentru Juventus / Profimedia Images

Angel Di Maria o părăseşte pe Juventus. Mijlocaşul, campion mondial anul trecut cu Argentina, devine liber de contract şi va semna cu cine va dori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angel Di Maria a semnat vara trecută un contract pe un an cu Juventus, după 7 ani petrecuţi la PSG. În acest sezon, Angel Di Maria a jucat 40 de meciuri pentru Juventus, marcând 8 goluri şi dând 7 pase de gol.

Angel Di Maria o părăseşte pe Juventus

Plec cu liniştea de a fi dat totul pentru a câştiga titluri, dar nu a fost posibil”, a scris internaţionalul argentinian pe Instagram. „Plec cu gustul amar de a nu fi reuşit, dar cu fericirea de a fi întâlnit nişte prieteni adevăraţi”, a precizat el, potrivit news.ro.

Marcat de eşecuri atât pe teren, cât şi în afara lui, sezonul lui Juventus nu a fost un succes. La 35 de ani, Di Maria este acum liber să semneze unde doreşte.

Massimiliano Allegri a răbufnit după depunctare: „E o tortură”!

Massimiliano Allegri a răbufnit după depunctare. Penalizată iniţial cu 15 puncte, lui Juventus i-a fost ulterior anulată penalizarea după ce a făcut apel. Cea de a treia decizie a fost ca lui Juventus să i se scadă 10 puncte în campionat.

Reclamă
Reclamă 4

Penalizarea a făcut-o pe Juventus să termine pe locul 7 campionatul. Astfel, Milan a ajuns în Liga Campionilor, iar „Bătrâna Doamnă” va juca în preliminariile Conference League.

E o tortură. Ei decid unde trebuie să fie Juventus. E o lipsă de respect la adresa calor care muncesc, la adresa jucătorilor, a antrenorilor. E incredibil. E prea mult!

Pe teren, Juventus este pe locul doi în Serie A. În meciul ăsta puteam face mai mult, dar am jucat în condiții speciale. Nu am ce să le reproșez jucătorilor. Nu e deloc ușor pentru ei, e o situație anormală.

Reclamă

Cu un sfert de oră înaintea jocului, eram pe locul doi în clasament, apoi am văzut că avem 59 de puncte și că suntem pe locul șapte”, a declarat antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, după decizia respectivă.

Imediat după decizie, Juventus a pierdut cu 4-1 un meci cu Empoli.

Nedved și Agnelli și-au dat demisia de la Juventus

În primăvara anului 2022, gruparea Juventus şi alte zece grupări fuseseră achitate în acest dosar, însă Curtea de Apel a federaţiei a acceptat solicitarea procurorului federal de redeschidere a dosarului, având în vedere elemente transmise de justiţia italiană.

La finalul anului trecut, conducerea lui Juventus, în frunte cu Andrea Agnelli și Pavel Nedved, și-au dat demisia. Atunci, Juve a menţionat că va trebui să prezinte din nou declaraţiile pentru anul fiscal încheiat în iunie 2022.

Compania, controlată de holdingl Exor al familiei Agnelli, a precizat că i-a cerut CEO-ului Maurizio Arrivabene să rămână în funcţie şi că l-a numit pe Maurizio Scanavino manager general.

 

Recomandări

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50 13 iun.

Germania – Scoţia LIVE TEXT (22:00)! Se dă startul la EURO 2024. Echipele probabile la meciul de debut al turneului final

23:45 13 iun.

Franţa, antrenament cu 4000 de fani, înainte de EURO 2024! Ce s-a întâmplat cu Kylian Mbappe la ultima şedinţă de pregătire

23:33 13 iun.

Virgil Van Djik ar putea deveni cel mai bine plătit fundaș din lume! Al-Nassr vrea să îl facă coleg cu Cristiano Rolando

23:30 13 iun.

VideoReportaj special cu românii din Wurzburg. E sărbătoare în oraşul care a devenit „casa” tricolorilor pe durata EURO 2024!

22:58 13 iun.

Jaqueline Cristian a semnat cu CS Dinamo! Lovitură reușită de clubul din Ștefan cel Mare! Prima reacție a jucătoarei

22:52 13 iun.

Rivalul lui David Popovici, probleme înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris: „Mi s-au administrat patru injecţii cu cortizon”

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și