Închide meniul
EXCLUSIV

Gică Popescu, reacţie categorică atunci când a fost întrebat despre situaţia lui Cristi Chivu

Dan Roșu Publicat: 10 iunie 2024, 12:43

Reclamă
Gică Popescu, reacţie categorică atunci când a fost întrebat despre situaţia lui Cristi Chivu

Gică Popescu, reacţie categorică atunci când a fost întrebat despre situaţia lui Cristi Chivu

Cristi Chivu, pe banca lui Inter Milano Primavera - Profimedia Images

Gică Popescu a avut o reacţie categorică atunci când a fost întrebat despre situaţia lui Cristi Chivu, antrenor care îşi caută echipă de seniori după ce a plecat de la Inter Primavera. Baciul susţine că fostul căpitan al naţionalei va fi la mare căutare, atât în Liga 1, cât şi în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De-a lungul ultimilor ani, Chivu a mai fost ofertat şi de echipe din Liga 1, precum Petrolul, Universitatea Craiova sau Dinamo. Totuşi, la acele momente, acesta a decis să refuze toate propunerile şi să rămână la Inter Primavera.

Gică Popescu, reacţie categorică atunci când a fost întrebat despre situaţia lui Cristi Chivu

„Nu cred că la Cristi ar fi o problemă să îşi găsească un club, la ce treabă bună a făcut la Primavera, la Inter. Sunt convins că şi-ar găsi echipă imediat.

Nu ştiu dacă vrea să revină în fotbalul românesc sau să înceapă dintr-un eşalon inferior din Italia. Ţine de alegerea personală a lui Cristi. De ce să nu vină în fotbalul românesc? Ce are fotbalul românesc?”, a spus Gică Popescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ofertă de la Cagliari pentru Cristi Chivu

Imediat după ce a renunţat la Inter Primavera, Chivu a primit o ofertă tentantă din Serie A, de la Cagliari. Sarzii s-au despărţit de Claudio Ranieri şi ar fi avut deja primele contacte cu antrenorul român de 43.

Reclamă
Reclamă 4

După tripla istorică de sub comanda lui Jose Mourinho, Chivu a ajuns, în 2018, la echipele de junior de pe Meazza, conducând, pe rând trupele U14, U17, U18 şi U19.

Cristi Chivu a anunţat plecarea de la Inter

Cristi Chivu a anunţat plecarea de la Inter. Din păcate pentru antrenorul de 43 de ani, decizia a venit după un eşec care a dus la un sezon fără trofee pentru echipa U19 a campioanei Italiei.

„Sfârşitul unui ciclu? Am început cu U14 şi 10 dintre ei sunt încă aici. Aş putea spune că da, călătoria mea cu echipele de juniori ale lui Inter să opreşte aici. Vreau să le mulţumesc tuturor, celor care mi-au dat şansa să fac asta, grupurilor fantastice din 2003, 2004 şi 2005.

Reclamă

Mergem mai departe. Ce urmează? Nu ştiu încă. Voi avea nevoie de câteva zile de odihnă. Au fost şase ani fantastici, am dat totul, cu inima şi cu cunoştinţele mele. Am învăţat atât de multe lucruri de la aceşti băieţi”, a spus Chivu, citat de fcinter1908.it.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și