Închide meniul

Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma

Viviana Moraru Publicat: 21 mai 2024, 10:32

Reclamă
Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma

Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă

Dennis Man şi Valentin Mihăilă/ Profimedia

Italienii au făcut anunţul şi au oferit ultimele detalii despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă. Presa din Peninsulă a transmis faptul că ambii jucători români îşi doresc să continue cel puţin un sezon la Parma, pentru a evolua în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii „cruciaţilor” poartă negocieri pentru prelungirea contractelor celor doi internaţionali români. Atât Dennis Man, cât şi Valentin Mihăilă, au intrat în ultimul an de contract la Parma.

Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă

Presa din Italia a oferit noi detalii despre Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Oficialii de la Parma îşi doresc ca cei doi români să nu se transfere la o altă echipă, astfel că negociază noi contracte cu impresarii lor, fraţii Becali.

Parma le-a propus ambilor jucători români o mărire de salariu şi un contract valabil pe trei sezoane, până în vara lui 2028. Până în acest moment, nu s-a ajuns la o înţelegere în privinţa salariilor celor doi, dat fiind faptul că Dennis Man cere un salariu de aproximativ două milioane de euro pentru a continua la Parma.

„După un astfel de sezon, mai ales al lui Man, agentul îşi propune să smulgă o prelungire de contract bună, conştient de faptul că se apropie şi Campionatul European, cu 13 luni rămase din contractul ambilor jucători.

Reclamă
Reclamă 4

Dar dorinţa celor doi e clară: să continue la Parma şi să experimenteze primul sezon în Serie A din postura de protagonişti, după apariţia din urmă cu trei sezoane. „Cruciaţii” oferă o creştere salarială şi o prelungire de trei ani, din 2025, până în 2028. Se lucrează la partea economică. În ciuda numeroaselor declaraţii care s-au făcut, contactele continuă cu succes şi este evident obiectivul Parmei să închidă problema înainte de Campionatul European”, au notat italienii de la parmalive.com.

Victor Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man

Victor Becali a făcut anunțul despre viitorul lui Dennis Man. Agentul românului a dezvăluit ce urmează pentru acesta, în perioada de mercato din vară.

Impresarul lui Dennis Man a dezvăluit că, până în momentul de față, Parma nu a primit nicio ofertă concretă pentru transferul românului. Motivul: perioada de transferuri nu s-a deschis momentan.

Reclamă

Totuși, Victor Becali a dezvăluit că principala dorință a lui Man este prelungirea contractului cu Parma, având în vedere că echipa antrenată de Fabio Pecchia a promovat în Serie A.

”Se vorbește încă de prelungirea contractului. Deocamdată nu are oferte concrete (n.r. de la alte cluburi), pentru că nu e perioadă de transferuri. Dar discuții… Parma nu ar putea să aibă discuții din moment ce avea de atins un obiectiv, oferte oficiale nu se pot face deocamdată. Deci probabil că… Va fi și Campionat European, este timp, va fi lung mercato-ul.

(n.r. El ce și-ar dori?) Păi, el a anunțat că și-ar dori și să prelungească, să rămână la Parma, dar sigur că dacă vine o ofertă foarte bună… normal că te gândești la altceva. S-a acomodat în fotbalul italian, cunoaște fotbalul italian, e un lucru important. Sigur că își dorește și el o confirmare din Serie A, nu? Parma e o societate bună, e o echipă bună, o societate sănătoasă, fără probleme, vom vedea ce va fi, deocamdată e devreme”, a spus Victor Becali, potrivit iamsport.ro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:48

Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis de Inter! Italienii au luat hotărârea finală. Ce se întâmplă cu portarul român

20:47

OFICIAL | Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo! Mijlocaşul a semnat cu FCU Craiova

20:44

România – Ucraina, LIVE TEXT (16:00)! „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

20:20

LIVE TEXTSlovenia – Danemarca 1-1. Janza a marcat în minutul 77. Eriksen deschise scorul după o fază de senzaţie

20:14

FotoPrimele imagini cu Constantin Budescu la noua echipă! „Magicianul” a jucat și primele minute în tricoul noului club

20:10

Scene incredibile, înainte de Anglia – Serbia! Fanii s-au bătut pe străzi şi poliţia a intervenit de urgenţă

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și