Închide meniul

Coco Gauff a renunţat la colaborarea cu renumitul ei antrenor, care i-a pregătit pe Agassi şi Murray! Mesajul americancei

Bogdan Stănescu Publicat: 19 septembrie 2024, 14:16

Reclamă
Coco Gauff a renunţat la colaborarea cu renumitul ei antrenor, care i-a pregătit pe Agassi şi Murray! Mesajul americancei

Coco Gauff a renunţat la colaborarea cu renumitul ei antrenor

Brad Gilbert şi Coco Gauff / Profimedia Images

Coco Gauff a renunţat la colaborarea cu renumitul ei antrenor, care i-a pregătit, printre alţii, pe Andre Agassi şi Andy Murray!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coco Gauff, numărul 6 mondial, şi cunoscutul antrenor Brad Gilbert şi-au încheiat colaborarea.

Coco Gauff a renunţat la colaborarea cu renumitul ei antrenor, care i-a pregătit pe Agassi şi Murray! Mesajul americancei

Decizia campioanei în vârstă de 20 de ani vine după eliminarea în optimi la Wimbledon, Jocurile Olimpice de la Paris, WTA 1000 de la Toronto şi US Open şi eliminarea în primul tur la WTA 1000 de la Cincinnati.

Mulţumesc Brad, am avut parte de o experienţă incredibilă şi îţi doresc toate cele bune pentru viitor”, a anunţat Coco Gauff pe contul său X. Rezultatele slabe din vară ale lui Coco Gauff au dus-o pe americancă de pe locul doi în lume în iunie pe locul şase în septembrie.

Mulţumesc lui Coco Gauff şi întregii sale echipe pentru o vară 2023 absolut incredibilă (în timpul căreia jucătoarea a fost încoronată campioană la US Open) şi pentru eforturile incredibile depuse de întreaga echipă timp de 14 luni”, a postat Brad Gilbert pe contul său X.

Reclamă
Reclamă

Înainte de vara foarte dezamăgitoare din 2024, Coco Gauff reuşise să ajungă în semifinalele Australian Open şi Roland Garros în prima jumătate a acestui an. A ajuns pe locul 2 mondial la începutul lunii iunie.

Înainte de a începe o carieră de antrenor, Brad Gilbert, în vârstă de 63 de ani, a atins sferturile de finală la US Open în 1987 şi la Wimbledon în 1990, an în care a obţinut cea mai bună clasare din cariera sa: locul patru mondial, relatează news.ro.

Ca antrenor, Brad Gilbert i-a pregătit pe Andre Agassi (între 1994 şi 2002), pe Andy Roddick (2003-2004), Andy Murray (2006-2007), Alex Bogdanovic, Kei Nishikori (2011), Sam Querrey şi Coco Gauff (din 2023 până acum).

Reclamă

Coco Gauff, eliminată în optimi la US Open

Coco Gauff a fost eliminată în optimi de la US Open 2024. Deţinătoare a trofeului, Cori a fost învinsă în optimi, la ultimul Grand Slam al anului, de compatrioata ei, Emma Navarro.

Emma Navarro, locul 12 WTA, a trecut de Coco Gauff cu scorul 6-3, 4-6, 6-3.

Am luptat foarte tare astăzi. În general, cred că am jucat la un nivel bun, pur și simplu nu am fost atentă cu serviciul meu, asta a fost marea diferență. Am tendința să aterizez foarte mult pe partea stângă la serviciu și este un lucru de care sunt conștientă, dar este greu în acest moment să corectez lucrurile.

Cred că uneori este mai mult o chestie emoțională, mentală, pentru că dacă aș ieși chiar acum pe terenul de antrenament, aș face 30 de servicii la rând corecte. Am mai păţit-o înainte, este un fel de obstacol mental pe care trebuie să-l depășesc când vine vorba de asta. Nu mai vreau să pierd astfel de jocuri în acest fel, asta e clar, nu mai vreau să păţesc aşa ceva vreodată”, a spus Coco Gauff, la conferinţa de presă.

Coco Gauff, de pe locul 2 pe locul 6 WTA

Belarusa Aryna Sabalenka a cucerit US Open 2024. A fost cel de al treilea turneu de Grand Slam cucerit de Sabalenka. Belarusa a mai câştigat Australian Open în 2023 şi 2024. Belarusa ocupă în prezent locul 2 mondial. Lider e poloneza Iga Swiatek. Swiatek are 5 turnee de Grand Slam. 4 dintre acestea au fost cucerite la Roland Garros. Poloneza a mai câştigat US Open, în 2022. Swiatek are 10.885 de puncte WTA. Sabalenka, aflată pe locul 2 mondial, are 8.716 puncte.

Coco Gauff are 4.983 de puncte WTA. Românca aflată pe cel mai bun loc în clasamentul WTA este Sorana Cîrstea. Ea are 953 de puncte şi ocupă poziţia 63 în clasament. Din păcate, Sorana Cîrstea nu va mai evolua în acest sezon. Cea mai bună rachetă a României a suferit o intervenţie chirurgicală. Jaqueline Cristian e pe locul 80 WTA. Ea a acumulat 858 de puncte. Ana Bogdan e şi ea în prima sută. Ea e pe locul 95, cu 772 de puncte.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și