Închide meniul

Echipa României pentru turneul final al Billie Jean King Cup! Jucătoarele convocate de Horia Tecău

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2024, 21:02

Reclamă
Echipa României pentru turneul final al Billie Jean King Cup! Jucătoarele convocate de Horia Tecău

Echipa României pentru turneul final al Billie Jean King Cup!

Profimedia

Iată echipa României pentru turneul final al Billie Jean King Cup. Jaqueline Cristian, Ana Bogdan, Gabriela Ruse, Anca Todoni şi Monica Niculescu fac parte din echipă pentru turneul final al competiţiei feminine de tenis Billie Jean King Cup, care va avea loc la Malaga (Spania), în perioada 13-20 noiembrie, potrivit contului de X al competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul tur, România, al cărei căpitan este Horia Tecău, va înfrunta Japonia, pe 14 noiembrie, iar câştigătoarea va juca în sferturi contra Italiei, finalista de anul trecut.

Echipa României pentru turneul final al Billie Jean King Cup!

Căpitanul echipei Japoniei, fosta jucătoare Ai Sugiyama, le-a reţinut pentru meciurile din noiembrie pe Naomi Osaka, Moyuka Uchijima, Nao Hibino, Eri Hozumi şi Shuko Aoyama, notează agerpres.ro.

Echipa României s-a calificat în premieră la turneul final al Billie Jean King Cup, după ce a învins Ucraina cu scorul de 3-2, pe 14 aprilie, la Fernandina Beach (Florida). În acelaşi weekend, Japonia a trecut de Kazahstan cu 3-1.

„Nu este obiectivul meu!” Novak Djokovic, discurs sincer despre Turneul Campionilor

În acest moment al sezonului, prezenţa lui Djokovic la Turneul Campionilor de obicei nu mai este sub semnul întrebării. Dar în afară de titlul său olimpic de la Paris, poate ultimul mare vis al carierei pe care a reuşit să-l realizeze, Novak Djokovic are un sezon 2024 dificil, ţinând cont de standardele sale. Sârbul nu a câştigat niciun titlu de Mare Şlem în acest an, ceea ce nu i s-a mai întâmplat din 2017, şi se află pe locul 9 ATP Race for Torino, notează agerpres.ro.

Reclamă
Reclamă

Sârbul nu ştie cum va arăta pentru el finalul sezonului, în afara de un meci demonstrativ împotriva lui Grigor Dimitrov, marţi, la Sofia, şi de participarea la turneul ATP Masters 1.000 de la Shanghai (2-13 octombrie).

„Voi vedea ce voi face. De-a lungul carierei, mi-am planificat întregul program cu şase luni înainte. Dar în prezent, nu este cazul. Acum, este mai spontan. În primul rând, am nevoie să mă refac fizic, emoţional şi mental înainte de a mă gândi măcar la ce vreau să fac în continuare”, le-a spus Djokovic jurnaliştilor sârbi.

„Torino nu este deloc obiectivul meu, să fiu sincer. Nu alerg după Turneul Campionilor, nu alerg după clasament. Din punctul meu de vedere, am terminat cu aceste turnee”, a spus Djokovic zâmbind. „Nu pot spune acum dacă voi juca la alte turnee în acest an. Principalele mele priorităţi sunt să joc pentru echipa mea naţională şi în turneele de Mare Şlem. Toate celelalte sunt mai puţin importante”, a continuat el.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:15

Bayern, victorie istorică cu Dinamo Zagreb! Harry Kane, „poker” de senzaţie în „măcelul” de la Munchen

23:36 17 sept.

Kylian Mbappe, primul gol în Champions League pentru Real Madrid! A ajuns la cifre fabuloase: „E doar începutul!”

23:20 17 sept.

Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii!

22:55 17 sept.

Fază controversată în Bayern – Dinamo Zagreb! Arbitrul le-a anulat bavarezilor un gol cu VAR, dar a acordat imediat penalty

22:31 17 sept.

Aston Villa a dat recital în primul meci de Champions League, după 41 de ani! „Coşmarul” României de la EURO a fost omul meciului

21:47 17 sept.

VIDEOHelmut Marko a dat vina pe Carlos Sainz, după accidentul cu Sergio Perez! Ce urmează la Red Bull, înainte de MP din Singapore

1 VIDEOAl Hilal, victorie la scor în Liga Campionilor Asiei! Cancelo şi Milincovic-Savic au făcut show în AntenaPLAY! Rezultatele zilei 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 4 „O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor 5 Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după Rapid – U Cluj 0-2 şi a anunţat măsuri drastice: „E strigător la cer” 6 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și