Închide meniul

Rafael Nadal – Alexander Zverev, duel „de foc” în primul tur de la Roland Garros! Cu cine va juca Novak Djokovic

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2024, 16:42

Reclamă
Rafael Nadal – Alexander Zverev, duel „de foc în primul tur de la Roland Garros! Cu cine va juca Novak Djokovic

Rafael Nadal - Alexander Zverev, duel "de foc" în primul tur de la Roland Garros

Rafael Nadal, în timpul unui meci/ Profimedia

Rafael Nadal – Alexander Zverev este duelul „de foc” din primul tur de la Roland Garros. Campionul iberic a avut ghinion la tragerea la sorţi şi se va duela cu germanul care a triumfat săptămâna trecută la Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat acum probabil la ultimul său Roland Garros, Nadal l-a învins foarte greu în semifinalele ediţiei din 2022 pe Zverev, care a abandonat după ce a suferit o gravă accidentare la gleznă.

Rafael Nadal – Alexander Zverev, duel „de foc” în primul tur de la Roland Garros

Învingătorul meciului din primul tur dintre Nadal şi Zverev l-ar putea întâlni în semifinale pe numărul unu mondial, sârbul Novak Djokovic, deţinătorul titlului. Djokovic va juca în primul tur cu francezul Pierre-Hugues Herbert.

A doua semifinală masculină i-ar putea opune pe cei doi jucători în ascensiune, italianul Jannik Sinner, locul 2 mondial, învingător în acest an la Openul Australiei, şi spaniolul Carlos Alcaraz, locul 3 mondial, campion la US Open 2022 şi Wimbledon 2023.

Pe tabloul feminin, numărul 1 mondial, poloneza Iga Swiatek, care domină competiţiile pe zgură, ar putea s-o întâlnească în semifinale pe jucătoarea americană Coco Gauff (3 WTA), câştigătoarea ultimului US Open şi finalistă la Paris în 2022.

Reclamă
Reclamă 4

Swiatek, care va întâlni în primul tur o jucătoare venită din calificări, are trei titluri la Roland Garros (2020, 2022, 2023). Cealaltă semifinală de pe tabloul feminin le-ar putea opune pe belarusa Aryna Sabalenka (2 WTA), cea care a câştigat Openul Australiei în 2023 şi 2024, şi Elena Rîbakina (4 WTA), campioană la Wimbledon în 2022.

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Roland Garros

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Roland Garros. Sorana Cîrstea, Irina Begu, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian au aflat cu cine vor juca în primul tur al Grand Slam-ului de la Paris.

Sorana Cîrstea, cea mai bine clasată româncă şi ocupanta locului 30 WTA, se va duela cu Anna Blinkova, jucătoarea de pe locul 45 WTA, în primul tur de la Roland Garros.

Reclamă

Ana Bogdan, românca de pe locul 63 WTA, va fi favorită în primul tur, în duelul cu Elas Jacquemot, beneficiara unui wild-card şi ocupanta locului 150 WTA.

De cealaltă parte, Irina Begu, cea care participă la Roland Garros datorită clasamentului său protejat, se va duela în primul tur cu o jucătoare venită din calificări sau un lucky loser.

Jaqueline Cristian a avut ghinion la tragerea la sorţi şi se va duela în primul tur cu Jelena Ostapenko, favorita numărul nouă a Grand Slam-ului de la Paris şi câştigătoarea turneului din 2017.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:37

Polonia – Olanda LIVE TEXT (16:00). Lewandowski ratează debutul la EURO 2024. Echipele probabile

13:24

FotoGică Hagi şi Mircea Lucescu au plecat în Germania să îi susţină pe tricolori la EURO! Cele două legende au atras toate privirile

13:10

Conor McGregor a reacţionat după ce meciul cu Michael Chandler a fost amânat: „Îmi păstrez moralul ridicat”

12:30

Helmut Marko a pus la zid un pilot din Formula 1, după ultimele prestaţii: „Mă întreb dacă el chiar vrea să piloteze”

12:15

Denis Alibec, plin de încredere înainte de debutul României la EURO: „Aş vrea să ajungem în finală”! Mesaj pentru Edi Iordănescu

11:57

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani: „Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și