Închide meniul

„Hagi a fost ‘Regele’, ea e ‘Regina’!” Reacţie superbă după anunţul retragerii Cristinei Neagu: „Din altă galaxie!”

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2024, 22:38

Reclamă
„Hagi a fost Regele, ea e Regina! Reacţie superbă după anunţul retragerii Cristinei Neagu: „Din altă galaxie!

Reacţie superbă după anunţul retragerii Cristinei Neagu

Cristina Neagu / Facebook

Ilie Dumitrescu a oferit o reacţie superbă, după anunţul retragerii Cristinei Neagu din handbal. Fostul internaţional a avut doar cuvinte de laudă la adresa celei mai bune handbaliste din istoria României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu a anunţat că se va retrage din handbal, la finalul acestui sezon. Aceasta lasă în urmă o carieră impresionantă, fiind desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă din lume.

Reacţie superbă după anunţul retragerii Cristinei Neagu

Ilie Dumitrescu a reacţionat şi el, după anunţul făcut de Cristina Neagu. Acesta a transmis că handbalista este „Regina” handbalului românesc, pe „modelul” lui Gică Hagi, cel care este numit „Regele” fotbalului românesc.

Fostul internaţional a comparat reuşitele Cristinei Neagu din handbal cu reuşitele marilor fotbalişti, precum Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo. Acesta este convins că dacă ar fi existat şi în handbal Balonul de Aur, Cristina Neagu l-ar fi câştigat cu siguranţă.

„Hagi a fost ‘Regele’ fotbalului, ea a fost regina handbalului românesc. A intrat în galeria marilor sportivi. Cristiano are 900 de goluri, ea are mai multe. E la alt nivel, Hagi, Nasty. Şi Nadia! Spuneam de Ronaldo şi Messi, tot la nivelul acela a fost şi ea. Dacă era un Balon de Aur, îl câştiga şi ea. Comparaţia cu Messi nu e una să te deranjeze, e din altă galaxie”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Cristina Neagu: „E cel mai bun moment să mă retrag!”

„Am hotărât ca acest sezon să fie ultimul al carierei de handbalistă. Am considerat că e cel mai bun moment să mă retrag. Acest moment vine în cariera oricărui sportiv. E greu să spun un singur motiv.

Sincer, în momentul ultimei accidentări, nu m-am gândit să mă retrag, m-am gândit cum să mă recuperez mai repede. La 30 de ani mi se părea că încă sunt foarte tânără. O să am aproape 37 la retragere.Planul meu era să mă retrag la 32 de ani, dar cu toate accidentările, care m-au ținut departe de teren aproape patru ani, am adăugat… Nu am niciun regret, nu îmi pare rău.

Nu vreau să fie o veste tristă pentru fani, din contră, vreau sezonul ăsta să mă bucur alături de fani la fiecare meci.

Reclamă

Cu siguranță, corpul resimte aceste accidentări, chiar am revenit. Din 2008, eu joc cu dureri constante la umărul drept. Chiar și după operație, am avut aceleași dureri. Genunchiul mi se umflă, am aceleași dureri. Voi continua să fac mișcare, pentru că are nevoie corpul”, a transmis Cristina Neagu, conform sursei citate mai sus.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

Cum l-a convins Dan Şucu pe „Dina” Grameni să semneze cu Rapid! Dezvăluirile jucătorului: „Asta mi-a spus!”

23:19

Un fost selecționer, verdict dur după ce Cristina Neagu și-a anunțat retragerea: „Nu e cea mai bună jucătoare din istoria țării”

23:07

Cristina Neagu a anunţat care este cel mai mare regret al carierei: „Era visul meu! Nu a fost să fie!”

22:49

Ce se întâmplă cu Adrian Şut, după anunţul plecării de la FCSB! Gigi Becali a dat cărţile pe faţă: „N-a fost vorba aşa!”

22:31

Rafael Nadal a anunțat că nu va juca la Laver Cup! Mesajul spaniolului: „Sunt foarte dezamăgit!”

21:56

VIDEODavid Popovici şi Ancuţa Bodnar, aplaudaţi la scenă deschisă! Au făcut galerie la meciul lui Dinamo din Liga Campionilor

1 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 2 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România 3 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 4 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 5 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 6 Rangers a decis suma cu care e de acord să îl vândă pe Ianis Hagi! Problema uriaşă cu care se confruntă fiul lui Gică Hagi
Citește și