Închide meniul
Video

Adam Nemec, verdict înainte de Slovacia – România: „Ar fi un rezultat excelent!” Ce a spus despre Florinel Coman

Viviana Moraru Publicat: 25 iunie 2024, 20:46

Reclamă

Adam Nemec, verdict înainte de Slovacia - România

Adam Nemec/ Profimedia

Adam Nemec a oferit un verdict, înainte de Slovacia – România. Atacantul slovac de la Voluntari a transmis că un rezultat de egalitate ar fi excelent pentru ambele naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Slovacia, în ultima etapă a Grupei E de la EURO 2024. Partida se va disputa miercuri, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Adam Nemec, verdict înainte de Slovacia – România

Adam Nemec, fost internaţional slovac, a transmis că ambele naţionale se vor gândi că un rezultat de egalitate le-ar califica în optimile Campionatului European. Acesta a transmis, totodată, că i-ar fi plăcut să participe la EURO 2024.

De asemenea, întrebat despre jucătorii români, Nemec a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Florinel Coman, amintind şi de Denis Alibec.

„1-1 este un rezultat excelent pentru toată lumea. Ambele echipe sunt deştepte şi realizează că un singur punct le duce mai departe. De ce ar face altceva?! E fotbal, vrei să câştigi meciul, dar pe cealaltă parte, vrei să te califici. Mi-ar fi plăcut să fiu acolo mai ales când văd că atacanţii noştrii nu joacă aşa bine, dar asta este!

Reclamă
Reclamă 4

Îi cunosc doar pe cei din Liga 1. Coman a avut un sezon foarte bun, Alibec poate să fie periculos”, a declarat Adam Nemec, pentru AntenaSport.

Adam Nemec, ajuns la 38 de ani, a bifat în total 43 de meciuri în naţionala Slovaciei, reuşind să marcheze 13 goluri. Atacantul lui Voluntari a evoluat ultima dată la echipa naţională în urmă cu cinci ani.

Selecționerul Slovaciei, mesaj direct despre un posibil „blat” cu România

Selecționerul Slovaciei a avut un mesaj direct despre un posibil „blat” cu România! Francesco Calzona a vorbit despre zvonurile apărute în presa internațională, înaintea partidei.

Reclamă

Înaintea meciului din ultima etapă a Grupei E, Calzona a transmis că jucătorii slovaciei sunt profesioniști și că nu se gândesc la o înțelegere cu România.

„România e o echipă bună din punct de vedere fizic şi tactic. Va fi un meci greu pentru noi. Însă noi avem stilul nostru de joc şi nu aş schimba prea multe. Vom încerca să ne facem jocul şi să nu primim gol. Cred că eu şi băieţii merităm să ne calificăm în runda următoare.

Suntem atenţi la toată echipa. România are un grup bun şi îmi place spiritul pe care-l arată şi că nu renunţă niciodată. Nu vreau să vorbesc de un jucător în particular. Îmi e frică de grup, mai ales că România a arătat foarte bine în prima rundă.

Nu comentez ce a scris presa internaţională. Suntem profesionişti, ştim că un egal ne ajută să ne calificăm, dar asta nu înseamnă nimic. Şi merităm să ne calificăm, pentru că am jucat un fotbal bun. Mâine ne vom face jocul şi sperăm să câştigăm. Dacă se termină egal şi asta ne ajută să mergem mai departe, va fi ceva binevenit”, a spus Francesco Calzona, înainte de meciul cu România.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

22:07

Victoria FCSB-ului i-a „speriat” pe olandezi, înaintea meciului cu România din optimile EURO 2024: „Semn rău!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și