Închide meniul

Decizia luată de FRF, după procesul câştigat de Adrian Mititelu! Reacţie tranşantă din partea Federaţiei

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 19:37

Reclamă
Decizia luată de FRF, după procesul câştigat de Adrian Mititelu! Reacţie tranşantă din partea Federaţiei

Decizia luată de FRF, după procesul câştigat de Adrian Mititelu

Adrian Mititelu / Profimedia

Decizia luată de FRF, după procesul câştigat de Adrian Mititelu, a fost anunţată imediat. Federaţia a anunţat că va face apel, după decizia luată de Tribunalul din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Instanţa i-a dat câştig de cauză lui Adrian Mititelu, în procesul prin care acesta încerca să demonstreze faptul că FRF funcţionează în ilegalitate.

Decizia luată de FRF, după procesul câştigat de Adrian Mititelu

FRF a reacţionat la scurt timp după publicarea deciziei instanţei. Oficialii Federaţiei sunt gata să facă apel. Pe site-ul oficial, se menţionează faptul că nu există dubii privind modul de funcţionare al FRF, acesta fiind clar unul legal.

„Tribunalul Bucuresti a decis astăzi, într-o primă etapă procesuală, respingerea unei cereri administrative a FRF de actualizare a unor informații dintr-un registru al Tribunalului București.

Această decizie este nedefinitivă, FRF formulând deja apel ce va fi judecat de Curtea de Apel București, și oricum lipsită de autoritate de lucru judecat, fiindcă nu privește o dispută, un litigiu, ci o procedură administrativă (necontencioasă).

Reclamă
Reclamă 4

Este lipsit de orice dubiu că FRF funcționează și a funcționat deplin legal.

Orice persoană interesată poate verifica în mod simplu veridicitatea acestor afirmatii, lecturând mentiunile din Registrul Federațiilor cu privire la Statutul FRF în vigoare, respectiv și mandatul Președintelui FRF.

Dezinformările lansate în spațiul public privind “funcționarea ilegală a Federației”, “anularea mandatului Președintelui” etc., reprezintă afirmații factuale false, făcute cu rea-credință, și atrag răspunderea civilă a persoanei care le emite, respectiv propagă fără verificare”, a transmis FRF, pe site-ul oficial.

Reclamă

Adrian Mititelu, veste-bombă după ce a câştigat procesul cu Federaţia

Adrian Mititelu a anunţat o veste-bombă, după ce a câştigat procesul cu Federaţia Română de Fotbal. Patronul de la FCU Craiova a dezvăluit că Răzvan Burleanu nu mai este preşedintele FRF, după hotărârea luată de Tribunalul Bucureşti.

Adrian Mititelu a comentat imediat decizia primită din partea Tribunalului Bucureşti şi a transmis că instanţa a decis, prin hotărârea luată, faptul că Răzvan Burleanu nu mai este preşedintele FRF, iar Federaţia funcţionează în ilegalitate.

„TRIBUNALUL BUCUREȘTI, tocmai ce a decis ca Răzvan Burleanu nu este președinte! Au trebuit să treacă 12 ani sa se facă dreptate! In acest moment FEDERAȚIA funcționează în afara legii!

Burleanu și COMPANIA au uzurpat Federația!”, a reacţionat Adrian Mititelu, pe contul său oficial de Facebook.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:52

Manuel Akanji, la pământ după ce a ratat un penalty în Anglia – Elveția: „Am dezamăgit întreaga țară!”

13:28

Căpitanul Turciei s-a prăbușit emoțional și a început să plângă, după eliminarea de la EURO 2024! Imagini emoționante

13:10

Legendarul John Cena se retrage din wrestling

12:35

Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României

12:11

Zeljko Kopic a schimbat-o radical pe Dinamo, pentru noul sezon! Anunț despre următoarele transferuri: „Vom da totul!”

12:01

Daniil Medvedev, despre diferenţele dintre Wimbledon şi US Open: „Să vedem ce se întâmplă anul acesta”

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și