Închide meniul
Foto

Gabriela Szabo primește, lunar, o sumă uriașă de la Primăria Capitalei. Ce a trecut în declarația de avere și câți bani a anunțat că are în conturi

Reclamă

Publicat: 23 februarie 2022, 8:38

Gabriela Szabo primește, lunar, o sumă uriașă de la Primăria Capitalei. Ce a trecut în declarația de avere și câți bani a anunțat că are în conturi

Gabriela Szabo a fost demisă de la CSM București

Gabriela Szabo, în timpul unei conferințe de presă / Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Totalul veniturilor câștigate de Gabriela Szabo, anual, se ridică la peste 400.000 de lei (n.r. peste 80.000 de euro), anunță fanatik.ro. Prin urmare, campioana olimpică de la Sydney încasează aproximativ 6.600 de euro lunar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce avere are Gabriela Szabo

Din funcția de director general la CSM București, club patronat de Primăria Capitalei, Szabo primește 124.000 de lei anual. Ea este și membru în Consiliul de Administrație al Companiei Municipale Sport pentru Toți, de unde primește încă 23.000 de lei. Alți 10.000 de lei, anual, vin de la o altă companie.

Pentru rezultatele de excepție obținute de-a lungul carierei, fosta mare atletă are o rentă viageră anuală, de la Ministerul Tineretului și Sportului, de aproape 20.000 de lei. A ajuns să dețină în conturi, aproape 215.000 de franci elvețieni, peste 42.000 de dolari, 8700 de euro și 5.500 de lei, anunță sursa citată anterior. Mai are și 120.000 de lei și peste 21.000 de dolari în fonduri de investiții și de pensie.

Gabriela Szabo a mai trecut, în declarația de avere, că deține tablouri în valoare de 10.000 de euro, ceasuri de 20.000 de euro și bijuterii de aproximativ 25.000 de euro. Deține un imobil de 180 mp în București, unul de 97 mp în Voluntari, proprietăți în Corbeanca, Sînmartin și Bistrița și patru mașini de lux. Szabo a împrumutat o societate, la care a fost acționar, cu aproximativ 395.000 de euro.

Citește și:

Gabriela Szabo a scris istorie în atletismul românesc

Gabriela Szabo s-a născut la 14 noiembrie 1975, la Bistriţa. A absolvit Universitatea de Sport şi Educaţie Fizică „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca. A început atletismul în oraşul natal, fiind descoperită la un cros şcolar de antrenorul emerit Zsolt Gyongyossy, cel care avea să o pregătească în întreaga carieră şi care i-a devenit soţ, în 1999.

Reclamă

Gabriela Szabo este considerată una dintre cele mai mari atlete din istoria României. Chiar pe site-ul COSR, Gabi Szabo are parte de o descriere fantatstică.

Gabriela Szabo a strălucit opt ani la intensitate maximă ca sportivă, din 1994 până în 2002, obţinând aproape în fiecare an cel puţin câte o medalie la competiţiile de marcă. A intrat în istorie ca prima campioană olimpică la semifond din atletismul românesc – medalia de aur la 5.000 m la JO de la Sydney 2000, obţinând-o după ce a stabilit un nou record olimpic, record care nu a fost doborât până astăzi„, scrie site-ul cosr.ro. în prezentarea atletei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gabriela Szabo are o avere de senzație
  • Câți bani primește, lunar, fosta mare campioană

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri Vezi toate știrile
Citește și