Închide meniul
Foto

Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”

Publicat: 29 aprilie 2024, 9:14

Reclamă
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”

Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul

Graţiela Corduneanu, în momentul în care a semnat actele la cununia civilă / Colaj Facebook

A apărut un mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce soţul ei a fost înmormântat în „zona VIP” a cimitirului Eternitatea din Iaşi. Graţiela Corduneanu (n.r. fostă Cercel) este în doliu, dar a avut un prim motiv pentru a se bucura.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elisa Corduneanu, unul dintre cei trei copii pe care în avea Costel Corduneanu cu cea de-a doua soţie, a obţinut o performanţă remarcabilă. Micuţa a reuşit să câştige o strălucitoare medalie într-un concurs de gimnastică ritmică.

Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu

La 12 ani, Elisa îi calcă pe urme tatălui ei şi face sport de performanţă. Ea tocmai şi-a adăugat un nou premiu în palmares şi şi-a făcut mândră mama. Graţiela tocmai a a avut o reacţie, printre lacrimi, pe reţelele sociale.

Un vis care prinde contur, o rază de soare care pătrunde în sufletu nostru e tot ce mi-ai lăsat și mă strădui cu forța, puterea cu care ne-ai înzestrat, să fii mândru de noi!

Iar prințesa noastră să strălucească pe podiumurile competițiilor internaționale și numele tău să răsune din nou, așa cum îți doreai mereu! Te iubim și te vom iubi mereu. Omul meu bun”, a scris Grațiela pe contul ei de Facebook, potrivit cancan.ro. A postat şi mai multe imagini alături de fiica ei.

Reclamă

Până să devină lider interlop, Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai valoroşi luptători ai României. Corduneanu a fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. În 1996, la JO de la Atlanta a participat și fratele lui, Gheorghe Corduneanu, care a ieșit al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.

Cu 20 de ani mai tânără, Graţiela Corduneanu are trei copii cu fostul luptător

Ea este văduva lui Costel Corduneanu, fostul luptător român care a murit la 54 de ani. Graţiela Corduneanu (n.r. fostă Cercel) se cununase civil cu cunoscutul interlop chiar în 2023, după 16 ani de relaţie.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul campion mondial la lupte libere (cadeţi) avea trei copii cu Graţiela. Şi ea a avut probleme cu legea. A fost trimisă în judecată, în urmă cu doi ani, după un scandal general care a avut loc într-un local din Iaşi.

Mai mult decât atât, Graţiela Corduneanu fusese chiar plasată, în noiembrie 2022, sub control judiciar. Potrivit fanatik.ro, era cercetată pentru instigare la șantaj într-un dosar de cămătărie.

Mai mari au fost problemele cu legea pe care le-a avut Costel Corduneanu, cel care a stat mai mulţi ani după gratii.

Am făcut vreo șase ani de pușcărie, în total. Nu am făcut mult, dar îmi ajunge. Gata. Nu mai vreau. Am o vârstă. Eu vreau să mă apuc de scris, să ies din lumea asta. Vreau să scriu o carte despre viața mea, una despre justiție și una despre penitenciarele din România”, declarase Costel Corduneanu pentru sursa citată anterior.

Fostul mare luptător a fost înmormântat în urmă cu zece zile. Familia Corduneanu a plătit nu mai puţin de 100.000 de euro pentru înmormântarea celui supranumit „Stăpânul Moldovei”.

Atât la priveghi, cât şi la înmormântare au fost prezenţi mii de oameni. Numeroşi lideri interlopi au venit să îşi ia rămas-bun de la Costel Corduneanu.

Reclamă
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
Vezi toate știrile
Citește și