Închide meniul
Foto

Pensia uriaşă pe care Monica Tatoiu o primeşte lună de lună: „Nu am făcut şmecherii! Dorm liniştită noaptea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2024, 14:37

Reclamă
Pensia uriaşă pe care Monica Tatoiu o primeşte lună de lună: „Nu am făcut şmecherii! Dorm liniştită noaptea!”

Pensia uriaşă pe care Monica Tatoiu o primeşte lună de lună

Pensia uriaşă pe care Monica Tatoiu o primeşte lună de lună. Chiar Monica Tatoiu a făcut dezvăluirea de senzaţie în cadrul unui podcast, iar suma nu este deloc una mică pentru nivelul din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monica Tatoiu este una dintre prezenţele constante în spaţoiul public din România. Printre pasiunile Monicăi Tatoiu se numără şi sportul. Ajunsă la vârsta de 67 de ani, Monica Tatoiu merge la schi şi este pasionantă de gol. Situaţia financiară îi permite să ducă o viaţă lipsită de grijă. Monica Tatoiu nu a avut nicio reţinere în a dezvălui ce pensie are.

Pensia uriaşă pe care Monica Tatoiu o primeşte lună de lună

Da (n.r este milionară). Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu, îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal?

Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de 22.000 de lei. Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur. Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, așa cum se spune„, a spus Monica Tatoiu într-un podcast, conform libertatea.ro.

Monica Tatoiu a fost implicată, de-a lungul timpului, şi în dialoguri dure cu Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB şi Monica Tatoiu nu au ezitat să îşi arunce cuvinte grele, dar până la urmă cei doi au decis să se împace.

Reclamă
Reclamă 4

„Asta am învățat de de la Înaltpreasfințitul Nicolae, mitropolit al Banatului. Dacă ești creștin, trebuie să ierți. Nu pot să uit, asta e cu totul altceva, dar l-am iertat„, spunea Monica Tatoiu.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și