Închide meniul
Foto

Prins de poliţie drogat şi în chiloţi la volan, Dorian Popa a primit acum o altă lovitură!

Publicat: 22 mai 2024, 12:15

Reclamă
Prins de poliţie drogat şi în chiloţi la volan, Dorian Popa a primit acum o altă lovitură!

Prins de poliţie drogat şi în chiloţi la volan, Dorian Popa a primit acum o altă lovitură!

Dorian Popa / Instagram

Dorian Popa a primit o altă lovitură, după ce Poliţia rutieră l-a prins drogat şi în chiloţi la volan. Evenimentul acela continuă să aibă repercusiuni asupra celebrului vlogger.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adriana Bahmuţeanu l-a numit pe Dorian Popa „antimodel”. Fosta prezentatoare TV i-a transmis cunoscutului vlogger că, dacă nu va ieşi din viaţa publică, trebuie să facă o campanie antidrog.

Prins de poliţie drogat şi în chiloţi la volan, Dorian Popa a primit acum o altă lovitură!

Pe Dorian nu îl consider un model. Dorian ar trebui să iasă din viața publică, să își pună cenușă în cap sau, dacă rămâne, să facă doar campanii antidrog. Deci, nu este un model, e un antimodel. 

Un puștan vede un influencer care consumă droguri pentru o noapte, pentru relaxare și a doua zi apare și zice că nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu-i miroase… Aici e problema. O să facă la fel. Dacă aș fi fost Dorian Popa, îmi puneam cenușă în cap și îmi ceream scuze în public. Și aș fi început o campanie serioasă în România, antidrog. Din punctul meu de vedere, tinerii de pe rețelele sociale nu sunt modele. Tinerii aceștia sunt prinși mereu cu ocaua mică… Cu consum de substanțe, cu viteză ilegală, cu fapte reprobabile. Și atunci ei nu sunt modele. Din păcate, se uită puștimea la ei, e fascinată de succesul lor rapid. Și de îmbogățirea rapidă…

Aici este problema, că toți vor să se îmbogățească rapid, toți vor bani mulți dintr-o dată și atunci asta este o metodă facilă de a face bani. Să apari pe internet. Băieții mei nu vor să apară pe internet. Nu se uită neapărat la ei. Când erau mai mici, se mai uitau, acum, nu. Dar e adevărat că influencerii fac foarte multe victime.

Reclamă
Reclamă 4

Să mă dau pe mine drept exemplu negativ… Să spun că am mințit, că am căzut în acest păcat, un fel de așa nu. Dar din păcate el nu face asta și își ia în continuare bani de pe postări. Este promovat de diverse agenții care iau comision și treaba merge înainte. Acest Dorian Popa este un model negativ”, a declarat Adriana Bahmuţeanu despre Dorian Popa pentru viva.ro.

Dorian Popa a fost prins de Poliţia rutieră conducând sub influenţa drogurilor. În momentul în care oamenii legii l-au tras pe dreapta pe vlogger, Dorian Popa se afla şi în lenjerie intimă la volan.

Dorian Popa e fan FCSB

Pe lângă faptul că duce o viaţă sportivă, Dorian Popa este şi mare fan FCSB. De altfel, după ce a suferit o operaţie, Dorian Popa s-a recuperat la baza celor de la FCSB.

Reclamă

Am făcut recuperarea la FCSB. Îi mulțumesc lui Ovidiu Kurti că a avut grijă de mine ca de fotbaliști. Mai erau vreo trei băieți acolo, la ei, accidentările sunt la ordinea zilei. Ei făceau pariuri, care plânge primul.

Te punea pe masă și trăgea de el. Eu eram mai panicat ca niciodată. M-a trecut și filmele cu pierderea genunchiului. M-a schimbat asta. M-a făcut să fiu un om mai bun.

Când am făcut RMN-ul mi-au zis: domnule Dorian, ați fost lovit de cal? M-a pufnit și pe mine râsul. Am avut ambele meniscuri rupte, toate ligamentele rupte și condopatie. Oasele au început să se ciocnească între ele și a trebuit refăcut tot cartilajul.

Am stat 5 ore jumate în operație”

Îi mulțumesc din suflet domnului doctor Codorean. Am stat 5 ore jumate în operație, iar după vreo 4 ore și ceva m-am trezit și vedem pe monitor o sculă și râcâia așa… era ca ăla cu care cureți cartofii. Am zis: hai să mă culc la loc. Nu am mai putut. Eram avion. A fost o operație foarte grea. Când am ieșit de acolo țipam: Băi, Jhonule, sunt bine. Maică-mea țipa la mine: taci din gură, că ne facem de râs. A fost o operație foarte grea.

Apoi a venit recuperarea, a fost foarte bună, dar un pic anevoioasă. Am avut 4 zile de pat, după operație, încă vreo cinci zile de stat în casă. Eram ca un leu în cușcă și după 10 zile de la operație i-am zis domnului doctor: mă duc la sală, azi. Doctorul mi-a zis că nu am voie și i-am spus: mă duc la sală, nu mai pot. Zburam cu cârjele alea. Mi-a zis domnul doctor cum să stau cu piciorul. Urcam două etaje la sală, fără lift fără nimic. Oamenii îmi ziceau că o să mă deformez, dar raționamentul meu era în felul următor: piciorul drept ține 80-90 de kg acum, de ce să-l las și pe ăla să se deformeze”, dezvăluia Dorian Popa la AS.ro LIVE.

 

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:24

LIVE TEXTUngaria – Elveția 1-2. Duel încins în al doilea meci de la EURO 2024. „Finala” pentru locul 2 în grupa Germaniei

17:18

Dominik Szoboszlai a stabilit un record în Ungaria – Elveția! Performanța reușită de mijlocașul maghiar

16:50

Daniel Niculae a rupt tăcerea, după plecarea de la Rapid! Ce a spus despre Dan Şucu: „Boală veche!”

16:40

„Totul depinde de asta!” Ultimul marcator al României de la un turneu final a spus ce șanse au tricolorii la EURO 2024

16:32

„Tricolorul” care e la un pas de transfer, chiar înainte de debutul naţionalei la EURO 2024! Anunţul turcilor: „Bombă!”

16:19

Decizie radicală luată de Zeljko Kopic la Dinamo! Unul dintre căpitanii echipei e la un pas să plece

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și