Închide meniul
Foto

„Proiectul e spectaculos!” Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România. „Bijuteria” va costa 15 milioane de euro

Publicat: 7 aprilie 2024, 9:12

Reclamă
„Proiectul e spectaculos!” Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România. „Bijuteria” va costa 15 milioane de euro

Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România

Cristi Borcea şi Elena Borcea / Colaj AS.ro/Impact

Mama lui Cristi Borcea, cea care se ocupă de toate afacerile fostului patron al lui Dinamo, dă o lovitură uriașă în România. Elena Borcea şi Gigi Neţoiu au primit autorizaţia de construcţie pentru proiectul de 15 milioane de euro pe care îl au în Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Considerată a fi cea mai bogată pensionară din România, mama lui Cristi Borcea demolează cunoscutul restaurant „Doi Cocoşi”, din nordul Capitalei. Fac loc astfel pentru un ansamblu rezidenţial de senzaţie. Dumitru Dragomir a oferit detalii noi despre construcţia care va fi una impresionantă.

Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România

Fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal a încercat să intre în posesia spaţiului comercial de la parter, acolo unde ar urma să reapară restaurantul care are o istorie de peste 100 de ani şi în care s-au rezolvat cele mai importante transferuri din fotbalul românesc. Elena Borcea şi Gigi Neţoiu investesc 15 milioane de euro, dar vor da un adevărat „tun” financiar în momentul în care vor vinde cele aproape 100 de apartamente.

Fac acolo un bloc de 9 etaje, mare de tot. Le-a ieșit autorizația de construcție. Căutau constructor. Am văzut proiectul. E spectaculos. O să fie 96 de apartamente. O să coste totul 15 milioane.

Iar jos o să fie restaurantul «Doi Cocoși». M-am dus eu să cumpăr spațiul de jos. Eu le-am propus că cumpăr eu acel spațiu. Le-am zis «Domnule, vă dau dau banii în două luni». Poate fac eu magazin acolo. Pot să fac ce vreau. Spațiul e într-o zonă în care traficul e intens. Va rămâne restaurantul. O să fie ultimul trăsnet„, a declarat Dumitru Dragomis la fanatik.ro.

Reclamă

Urmează să fie puse la pământ toate cele 7 corpuri de clădiri din complex: un minihotel, o sală de forţă, birouri, un magazin şi mai multe ateliere. Ansamblul rezidenţial care va fi construit va avea două subsoluri, parter şi 9 etaje, ultimele 3 retrase. Noua construcţie va avea o suprfaţă desfăşurată de circa 18.700 de metri pătraţi.

Dumitru Dragomir a cumpărat terenuri în Pipera, de la Gigi Becali, şi construieşte mai multe blocuri. Fostul preşedinte al LPF are succes în afaceri.

Cristi Borcea, dezvăluiri despre pensionara de 73 de ani devenită „cea mai bogată femeie din România”

Cristi Borcea și-a trecut toate bunurile pe numele mamei lui, după ce a avut probleme cu legea și a plătit prejudicii de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Elena Borcea se ocupă de cele mai importante afaceri ale familiei și are un cuvânt greu de spus la fiecare decizie importantă care se ia.

(Moderator: Despre dânsa se spunea că este cea mai bogată femeie din România, că ați trecut totul pe numele dânsei…) Dacă nu e mama, atunci cine? În mama am cea mai mare încredere! Da (n.r. dacă în continuare are cea mai mare parte a bunurilor pe numele dânsei), păi ce să fac?

Eu am pe numele mamei. (Moderator: Absolut tot?) Bine, sunt și la Patrick, și la Coco. Nu (n.r. nu are nimic pe numele lui). Nu sunt nici în politică, nu am niciun dosar…„, a declarat Cristi Borcea în podcastul „Tare de Tot”.

Potrivit impact.ro, Elena Borcea a ajuns posesoarea unor afaceri estimate, în urmă cu trei ani, la peste 300 de milioane de euro. A ajuns în această situaţie chiar dacă a absolvit doar liceul.

Mama lui Cristi Borcea deține o firmă ce comercializează combustibil, iar afacerea este estimată la valoarea de aproximativ 120 de milioane de euro. Mai deţine şi o firmă de construcții de renume. Toate afacerile i-au fost dăruite chiar de către fostul acţionar al celor de la Dinamo. Totuși, în ciuda acestor sume, părinții lui Cristi Borcea, Elena și Stere Borcea trăiesc modest, având o casă în zona Pantelimon din București.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și