Închide meniul
Foto

Scandal incredibil între un milionar român şi soţia lui! De ce îl poate acuza acum femeia după ce i-a făcut multe plângeri penale

Publicat: 23 ianuarie 2024, 12:48

Reclamă
Scandal incredibil între un milionar român şi soţia lui! De ce îl poate acuza acum femeia după ce i-a făcut multe plângeri penale

Scandal incredibil între un milionar român şi soţia lui!

Izabela şi Daniel Onoriu

Scandal incredibil între un milionar român şi soţia lui! Fostul pilot Daniel Onoriu e în continuare în conflict cu încă soţia lui în acte, Izabela Onoriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Divorţul celor doi nu s-a pronunţat încă, dar femeia i-a făcut o nouă plângere lui Onoriu, după ce deja pe numele acestuia au fost deschise mai multe dosare penale, în urma unor plângeri intentate de femeie.

Scandal incredibil între un milionar român şi soţia lui!

Potrivit spynews.ro, Izabela Onoriu a mers la poliţie pentru a depune o altă plângere penală. Ea îl acuză pe Daniel Onoriu că a postat pe reţelele de socializare zeci de clipuri și mesaje în care susţine că ea i-ar fi furat acestuia banii şi că i-ar fi vândut casa, fără să aibă dovezi pentru aceste afirmaţii.

Izabela declară că se simte hărţuită de bărbatul cu care a avut o relaţie şi de care acum vrea să divorţeze.

Daniel Onoriu se află sub control judiciar şi nu ar avea voie să ia legătura sub nicio formă cu Izabela. Femeia cere ca el să vină cu dovezi la afirmaţiile pe care le face în spaţiul public. Totodată, ea susţine că Onoriu ar încălca interdicţia pe care o are. Deşi nu o contactează direct, Izabela consideră că faptul că scrie despre ea reprezintă o încălcare a respectivei interdicţii.

Reclamă

Daniel Onoriu a stat în comă timp de 55 de zile

Daniel Onoriu a fost internat în trecut în stare gravă din cauza unei hemoragii interne. A plecat în Turcia pentru o operaţie de micşorare a stomacului, însă aceasta nu a decurs conform planului, iar bărbatul a început să aibă probleme grave de sănătate.

Pe 27 ianuarie 2022 s-a trezit din comă şi, în cele din urmă, a ajuns acasă. Le-a transmis un mesaj fanilor care au donat sânge şi s-au îngrozit în toată perioada în care el s-a aflat în comă.

În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă. Am ales cea mai ‘simplă’ și ‘la modă’ metodă de slăbire: gastric sleeve (operație de micșorare a stomacului).

Reclamă 4 / 0/3

Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpănă. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!

Daniel Onoriu: „Nu ştiu a cui a fost vina”

Un simplu scroll pe Facebook și o reclamă la o clinică mi-a captat atenția. Următoarea zi, aveam și programare stabilită acolo. Se pare că hotărârile de moment nu sunt întotdeauna cele mai înțelepte!

Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viața! Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit).

Azi sunt aici! Printre voi: familie, prieteni, oameni! Azi și mereu am să vă mulțumesc! Pentru susținerea voastră în rugăciuni și gânduri bune. Pentru că ați mers și donat sânge, pentru că v-ați interesat de starea mea de sănătate! Ce vă doresc? Să nu treceți prin ce am trecut eu și familia mea și multă sănătate!”, transmitea Daniel Onoriu pe contul său de Facebook.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și