Închide meniul
Foto

Soţia lui Constantin Budescu a întors toate privirile în „raiul milionarilor”. Cât de frumoasă este Mădălina Budescu

Publicat: 22 aprilie 2024, 19:12

Reclamă
Soţia lui Constantin Budescu a întors toate privirile în „raiul milionarilor”. Cât de frumoasă este Mădălina Budescu

Soţia lui Constantin Budescu, Mădălina Budescu, a întors toate privirile în "raiul milionarilor"

Constantin Budescu şi Mădălina Budescu / Colaj Instagram

Soţia lui Constantin Budescu a întors toate privirile în Dubai, oraşul despre care se spune că este „raiul milionarilor”. Mijlocaşul ofensiv de 35 de ani s-a despărţit de Farul lui Gică Hagi şi a plecat cu familia în vacanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Budi” nu pare să fie afectat că şi-a încheiat contractul cu campioana en-titre a Ligii 1 şi a postat imagini fabuloase alături de Mădălina Budescu.

Soţia lui Constantin Budescu, Mădălina Budescu, a întors toate privirile în „raiul milionarilor”

Fostul internaţional român a postat mai multe imagini, pe contul său de Instagram, în care este lângă soţia lui (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Mădălina a îmbrăcat o rochei albă, scurtă, şi l-a „eclipsat” pe cel care a înscris 6 goluri şi a oferit 7 pase decisive pentru Farul, în acest sezon.

Mădălina Budescu este de o frumuseţe ieşită din comun şi are doi copii cu „Budi”, pe Patrick Nicolas şi pe Matias.

Constantin Budescu nu s-a uitat la bani atunci când și-a ales destinația de vacanță. Este deja cunoscut faptul că, pentru o vacanță în Dubai, oricine trebuie să scoată o sumă considerabilă din buzunar, însă jucătorul a cheltuit o sumă colosală, mult peste media destinației.

Reclamă

Hotelul la care este cazat Budescu e unul dintre cele mai faimoase din Dubai, și le oferă turiștilor condiții excepționale, dar și piscine și plaje cu nisip fin. Totuși, o singură noapte de cazare costă aproximativ 1000 de euro!

Astfel, pentru o vacanță de 7 nopți la acest hotel de lux, o persoană ar trebui să scoată din buzunar suma uluitoare de 7000 de euro!

Cu ce se ocupă Mădălina, femeia care i-a schimbat viaţa lui Constantin Budescu

Constantin Budescu şi Mădălina s-au căsătorit în octombrie 2014, la Ploieşti. Naşul lui „Budi” a fost chiar fostul său coechipier de la Astra, Dani Coman.

Reclamă 4 / 0/3

La biserică am avut cele mai mari emoţii, am semnat cel mai important şi cel mai lung contract din viaţa mea. E un contract pe viaţă„, spunea internaţionalul român după ce şi-a dus aleasa inimii la altar.

M-am schimbat în bine după ce m-am căsătorit, după ce-au venit copiii, sunt alt om. Chiar dacă par eu mai neserios și mai glumeț câteodată. Mi-ar plăcea ca băieții să-mi calce pe urme, dacă vor dori, însă nu-i voi obliga„, spunea Constantin Budescu într-un interviu pentru gsp.ro.

Mădălina Budescu se ocupă de salonul de înfrumuseţare al familiei. „Ideea a fost a soției, nu a mea, am ajutat-o cât am putut de mult și nu bucurăm că am reușit să deschidem acest salon„, a declarat atunci Budescu.

Eu mi-am dorit foarte mult acest lucru. Am considerat că este cazul să fac și eu altceva mai ales că ne-am mai liniștit cu plecările și suntem aproape de casă„, a precizat Mădălina Budescu pentru ph-online.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și