Închide meniul

Spaniolii știu care va fi cel mai periculos „tricolor”, în Slovacia – România: „Își creează un nume în Europa!”

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2024, 15:46

Reclamă
Spaniolii știu care va fi cel mai periculos tricolor”, în Slovacia – România: Își creează un nume în Europa!”

Spaniolii știu care va fi cel mai periculos „tricolor”, în Slovacia - România

Jucătorii României, înaintea meciului cu Belgia / Profimedia

Spaniolii știu care va fi cel mai periculos „tricolor”, în duelul dintre Slovacia și România. Jurnaliștii de la Marca au prefațat duelul naționalei și consideră că Denis Drăguș este principala armă a lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România mai are nevoie de un singur punct, pentru a fi sigură de calificarea în optimile EURO 2024. Partida cu Slovacia se va disputa astăzi, de la ora 19:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Spaniolii știu care va fi cel mai periculos „tricolor”, în Slovacia – România

Ibericii sunt de părere că Denis Drăguș își construiește un nume în Europa, după sezonul de vis de la Gaziantep. Atacantul a fost deja transferat de Tranbzonspor, echipă care s-a clasat pe locul trei în sezonul precedent, în Turcia.

De asemenea, spaniolii de la Marca au subliniat că în timpul meciului va exista un duel, de la distanță, și între selecționeri, deoarece ambii vor ținti victoria.

Slovacul Ivan Schranz este una dintre revelațiile Campionatului European, cu două goluri în primele două etape.

Reclamă
Reclamă 4

Atacantul Slaviei Praga a devenit acel jucător necunoscut despre care, după turneu, se va vorbi în secretariatele tehnice din jumătate de Europă.

În fața sa, un Drăguș care a marcat în prima etapă în fața Ucrainei și care este referința ofensivă a lui Iordănescu. Recent semnat de Trabzonspor, își creează un nume pe continent datorită muncii sale.

Duelul cu siguranță va fi și pe bancă (n.r. între tehnicieni), în ceea ce privește dacă antrenorii vor forța și vor căuta victoria până în ultima secundă sau dacă vor accepta remiza”, au notat spaniolii de la marca.com.

Reclamă

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024. După finalul meciurilor din Grupa C, „tricolorii” au primit răspuns la toate scenariile posibile, după meciul cu Slovacia. Echipa lui Edi Iordănescu va juca miercuri, în ultimul meci al Grupei E.

În cazul în care „tricolorii” vor încheia grupa pe locul 1, atunci România va juca cu locul 3 din Grupa C (Slovenia) sau Grupa D (Olanda). Totul depinde însă de echipele de pe locul 3 care vor merge mai departe în optimi. Dacă se vor califica echipele de pe locul 3 din grupele C, D, E şi F, atunci România va întâlni Olanda. Dacă se vor califica echipele din grupele A, C, D, E sau echipele din grupele A, C, D, F, România va întâlni Slovenia.

Locul 2 în Grupa E ne va asigura un duel cu Franţa în optimile de finală. Dacă vom termina pe locul 3, România va întâlni locul 1 din Grupa B (Spania) sau Grupa C (Anglia). În cazul în care, echipele de pe locul 3 calificate în optimi sunt din grupele A, C, D, E, atunci România va juca cu Spania. Dacă cele patru echipe de pe locul 3 din grupele C, D, E şi F vor merge mai departe, atunci echipa lui Edi Iordănescu va juca împotriva Angliei, vicecampioana europeană de la EURO 2020.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:02

Cornel Dinu a făcut praf un tricolor înainte de România – Olanda! Motivul pentru care nu mai vrea să îl vadă în teren

8:57

Novak Djokovic a scăpat de dureri înainte de Wimbledon 2024: „Sunt foarte fericit”

8:39

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024: „O noapte lungă la Munchen”

8:36

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului! Șoc în Giulești, după anunțul lui „Bocciu”

8:13

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și