Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie uluitoare cu un şarpe uriaş în jurul gâtului. Ioana şi-a panicat fanii: „Înfricoşător!”

Publicat: 31 martie 2024, 20:24

Reclamă
Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie uluitoare cu un şarpe uriaş în jurul gâtului. Ioana şi-a panicat fanii: „Înfricoşător!”

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie uluitoare cu un şarpe uriaş în jurul gâtului

Ion Ţiriac şi fiica lui, Ioana Ţiriac / Colaj Instagram/Hepta

Ioana Ţiriac, unica fiică a lui Ion Ţiriac, a avut o apariţie uluitoare cu un şarpe uriaş în jurul gâtului. Tânăra care va împlini 27 de ani în luna iulie şi-a panicat cei peste 30.000 de urmăritori de pe contul ei de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana este fiica pe care miliardarul român o are cu marea lui iubire, jurnalista egipteană Sophie Ayad. Fostul mare jucător de tenis mai are doi băieţi, pe Alexandru Ion Ţiriac şi pe Karim.

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, Ioana Ţiriac, apariţie uluitoare cu un şarpe uriaş în jurul gâtului

Ioana Ţiriac a absolvit Universitatea din Miami şi a surprins în acest an. A promovat pe reţelele sociale o companie imobiliară din Dubai şi a îmbrăcat o vestimentaţie branduită. A dat de înţeles că s-a mutat în „raiul miliardarilor” şi că s-a angajat acolo.

Fiica lui Ion Ţiriac tocmai a avut o nouă apariţie neaşteptată. S-a fotografiat având un şarpe în jurul gâtului (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). „Ani de experienţă„, a fost mesajul care a însoţit imaginea inedită.

Înfricoşător!„, i-a scris un fan. Răspunsul Ioanei nu s-a lăsat mult aşteptat: „Nu şi atunci când înveţi cum să îi îmblânzeşti

Reclamă

Eşti atât de curajoasă” şi „Iubesc această fotografie” sunt alte comentarii primite de fiica românului care are o avere estimată la 2 miliarde de dolari. Fotografia Ioanei a primit peste 400 de aprecieri încă din prima oră. Unul dintre cei care a reacţionat a fost chiar fratele ei, Alexandru Ion Ţiriac.

La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac

În vârstă de 84 de ani, omul de afaceri anunţă că a donat toţi banii pe care îi are. Cele două miliarde de dolari nu sunt acum pe mâinile celor trei copiii ai săi.

Ion Ţiriac a făcut dezvăluiri surprinzătoare în cadrul unui interviu. Primul miliardar din istoria României a virat toată averea sa în conturile fundaţiei care îi poartă numele şi care a apărut din „dorinţa de dezvoltarea sportului și încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și tinerilor din România, dar şi pentru a oferi suport persoanelor aflate în situații dificile de viață„.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul mare jucător de tenis a precizat că nu mai are de ce să fie considerat unul dintre bogaţii României.

V-am spus, am devenit bogat în ziua în care am intrat în restaurant și nu m-am uitat la prețul restaurantului, cât costă când plec cu nota.

Nu sunt bogat, am dat totul Fundației. Și cu plăcere. Și ce fac eu astăzi fac numai că am avut mai mult noroc decât alții”, a declarat Ion Țiriac pentru gsp.ro.

Ce a spus Alexandru Ion Ţiriac despre donaţiile făcute de tatăl lui

Anul trecut, Alexandru Ion Ţiriac a dezvăluit că Fundaţia Ţiriac a donat în ultimele trei decenii sute de milioane de euro. Sumele impresionante au mers către cămine de copii, azile de bătrâni sau grădiniţe şi spitale.

Fundaţia Ţiriac donează anual, de peste 20 de ani, sume colosale către căminele de copii, azile de bătrâni, ajutoare pentru sportive, şcoli, grădiniţe, spitale, plantat milioane de copaci, biserici, maşini, avioane, campusuri sportive şi evenimente neaşteptate de dure (inundaţii, focare, cutremure etc).

Din 1990, sute de milioane şi, faptul că nu am făcut public, a fost alegerea noastră. Nu vă voi spune cât şi ce vom mai face, însă cel puţin 25 % din profitul nostru, după ce plătim toate taxele, merge către caritate sau ajutoare şi aşa va fi cât trăieşte Fundaţia.

Avem o echipă de peste 30 de oameni, care asta face de dimineaţa până seara. Şi să vă spun ceva: este cea mai mare realizare a noastră”, a spus fiul cel mare al lui Ion Ţiriac, citat de zf.ro.

Reclamă

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, dar căsnicia fostului mare jucător de tenis a rezistat numai doi ani. În momentul nunții, Ion avea 24 de ani, iar Erika era cu cinci ani mai tânără. După divorţ, Țiriac a decis să nu mai ajungă niciodată la altar. A avut mai multe relații, care au făcut vâlvă. Printre cele mai cunoscute sunt cele cu handbalista Victorița Dumitrescu, cântăreața Ana Maria Ferentz, manechinul Mikette von Issenberg, și cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:38 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și