Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel, dezvăluiri rare despre „cea mai bogată pensionară din România”! Ce s-a întâmplat atunci când a cunoscut-o

Publicat: 22 septembrie 2024, 12:13

Reclamă
Valentina Pelinel, dezvăluiri rare despre „cea mai bogată pensionară din România”! Ce s-a întâmplat atunci când a cunoscut-o

Valentina Pelinel, dezvăluiri rare despre "cea mai bogată pensionară din România"!

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri rare despre „cea mai bogată pensionară din România”. Soţia lui Cristi Borcea a mărturisit că au avut „chimie de la început” atunci când a cunoscut-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cea mai bogată pensionară din România” este nimeni alta decât soacra Valentinei Pelinel, mama lui Cristi Borcea.

Valentina Pelinel, dezvăluiri rare despre „cea mai bogată pensionară din România”! Ce s-a întâmplat atunci când a cunoscut-o

Titulatura provine de la faptul că întreaga avere a lui Cristi Borcea ar fi pe numele mamei sale. Astfel, mama lui Cristi Borcea ar deţine, în acte, active de peste 100 de milioane de euro.

Valentina Pelinel se înţelege de minune cu soacra ei. Soţia milionarului a precizat că soacra ei nu intervine în relaţia pe care ea o are cu Cristi Borcea.

Mama mea e o femeie foarte frumoasă, mereu m-am mândrit cu asta. E o fire timidă și sensibilă, e genul de om care nu deranjează pe nimeni. Și ea se mândrește cu mine și sora mea și nu ezită să ne facă complimente. Cu soacra mea am avut chimie de la început. E persoană foarte bună, foarte calmă, împăciuitoare, plină de înțelepciune. Și cu socrul meu mă înțeleg foarte bine și trebuie să menționez că e meritul lui că soțul meu are ochii albaștri.

Reclamă
Reclamă

Și uite așa, și Milan al meu are ochii albaștri, așa cum mi-am dorit, dar cred că la ochii lui Milan a contribuit și mama mea. Avem noroc că și mama mea, dar și mama lui Cristi sunt niște firi calde, care ne lasă să decidem pentru noi și nu se implică în relația noastră. Ne sunăm, ne vedem, ne gătesc ceea ce ne dorim și petrec timp cu nepoții. Mama îl iubește, de asemenea, pe Cristi”, a dezvăluit Valentina Pelinel pentru viva.ro.

Cristi Borcea: „Mama este singura femeie în care am încredere”

Cristi Borcea a fost mereu atent ca întreaga averea să fie numai pe numele lui, al copiilor săi, dar şi pe cel al mamei lui. Atât Valentina Pelinel, cât şi fostele soţii Mihaela Borcea şi Alina Vidican nu au deţinut niciun bun.

Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții. Copiii au pe numele lor ceea ce trebuie, ele sunt condamnate să se poarte bine cu mine și cu copiii. Să își vadă de copiii și să fie pozitive. Eu le dau oxigenul, poți să trăiești fără oxigen, nu?

Reclamă

Mama este singura femeie în care am încredere totală. Mihaela a avut casa care este a copiilor, Alina are o vilă care este pe numele copiilor. Caroline are casă. Ceilalți copii au case, au cele mai bune condiții, au bone. Femeile ca să nu o ia razna nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după spun că li se cuvine”, a declarat Cristi Borcea la Kanal D.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul preşedine executiv al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:57

LIVE VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie”
Citește și