Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2024, 12:10

Reclamă
Ion Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie

Ion Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu / Hepta

Ion Ţiriac a dat în judecată statul român, acesta fiind nemulţumit de despăgubirile primite pentru două terenuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miliardarul român a decis să acţioneze în instanţă statul român, din cauza despăbugirilor primite pentru nişte terenuri de lângă Aeroportul Henry Coandă.

Ion Ţiriac a dat în judecată statul român

Ion Ţiriac deţine printr-o firmă mai multe terenuri de lângă aeroportul Henry Coandă. Numele firmei miliardarului român, Ion Țiriac Air SRL, apare în calitate de reclamant într-un dosar deschis pe 2 aprilie la tribunalul Ilfov, scrie fanatik.ro. În acest dosar, calitatea de pârţi o are statul român prin Ministerul Finanțelor” și “Statul Român prin Ministerul Transporturilor prin Compania Națională Aeroporturi București SA”.

Două terenuri care aparţin firmei lui Ion Ţiriac se aflau pe coridorul de expropriere pentru a facilita lucrări de modernizare la aeroport. Astfel, miliardarul român trebuia să fie despăgubit pentru două terenuri: unul 277.357 metri pătrați și celălalt cu o suprafață de 206.095 metri pătrați. În total, Ion Ţiriac trebuia să primească 48.466.159,69 de lei, adică aproximativ 10 milioane de euro.

Ion Ţiriac a decis să acţioneze în instanţă statul român pe motiv că nu a primit întreaga sumă sau pentru că vrea suplimentarea acesteia.

Reclamă

Unica fiică a lui Ion Țiriac și-a petrecut Paștele la conacul de 5,5 milioane de euro al tatălui său

Unica fiică a lui Ion Țiriac și-a petrecut Paștele la conacul de 5,5 milioane de euro al tatălui său. Ioana Țiriac a ales o destinație exotică, mai exact Namibia, acolo unde Ion Țiriac deține un domeniu care l-a costat o avere.

Ioana Țiriac este unica fiică a lui Ion Țiriac, din relația miliardarului român cu ziarista de origine egipteană, Sophie Ayad. (VEZI IMAGINI SUPERBE CU UNICA FIICĂ A LUI ION ŢIRIAC)

Ioana Țiriac a postat câteva fotografii din Namibia, acolo unde a ales să petreacă în prima zi de Paște (vezi galeria foto de la finalul articolului). Aceasta nu a mers singură, ci însoțită de nepotul ei, Alexander Țiriac, fiul lui Ion Alexandru Țiriac.

Reclamă 4 / 0/3
De altfel, Ioana s-a fotografiat alături de nepotul ei, Alexander, și a postat fotografiile pe contul ei de Instagram: „Trăind visul namibian”, a fost mesajul scurt pe care Ioana l-a atașat la fotografiile postate.

Și Ion Alexandru Țiriac, fiul miliardarului român, a postat o fotografie prin care a dat de înțeles că și el și-a petrecut Paștele tot în Namibia.

Recent, Ion Țiriac și-a cumpărat un domeniu în „inima” Africii, de la o familie de elvețieni, pe care a plătit suma de 5,5 milioane de euro. Acesta a recunoscut că își petrece timpul liber la conacul său din Namibia, care a fost vizitat de Paște și de fiica sa.

(Reporter: Mai există timp liber pentru domnul Ion Țiriac?) Singurele mele plăceri sunt cele cu Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot: și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta”, a declarat recent Ion Țiriac, conform antena3.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și