Închide meniul
Foto

Locaţia neaşteptată în care a făcut Simona Halep Revelionul! Fostul lider mondial a închiriat un restaurant pentru eveniment!

Bogdan Stănescu Publicat: 1 ianuarie 2024, 14:03

Reclamă
Locaţia neaşteptată în care a făcut Simona Halep Revelionul! Fostul lider mondial a închiriat un restaurant pentru eveniment!

Locaţia neaşteptată în care a făcut Simona Halep Revelionul!

Simona Halep, alături de părinţii ei / Instagram

Simona Halep a petrecut Revelionul în Sibiu, chiar dacă s-a stabilit în Dubai! Românca a închiriat un restaurant mic, de doar 10 persoane, pentru a sărbători trecerea în Noul An, alături de familie şi prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit oradesibiu.ro, Simona Halep i-a uluit pe angajaţii unui salon din Sibiu sâmbătă, atunci când a mers cu mama ei la un salon de înfrumuseţare. Halep făcuse programare online, dar angajaţii salonului s-au gândit că e doar o coincidenţă de nume cu fostul lider mondial.

Locaţia neaşteptată în care a făcut Simona Halep Revelionul!

Înainte de Revelion, Simona Halep s-a fotografiat alături de angajatele salonului la care a mers pentru a se pregăti de petrecere. Fotografiile respective au fost publicate pe un cont de Instagram.

Simona Halep a ales să petreacă ultimele zile din 2023 în Sibiu, unul dintre cele mai frumoase oraşe din România.

Halep se află în aşteptarea deciziei TAS. Sportiva din România a contestat decizia ITIA de suspendare timp de 4 ani din competiţii. Românca speră ca TAS să îi reducă suspendarea.

Reclamă
Aşa arată locaţia în care Simona Halep a sărbătorit Revelionul / Facebook restaurant Plai
Aşa arată locaţia în care Simona Halep a sărbătorit Revelionul / Facebook restaurant Plai

Mesajul postat de Simona Halep, la finalul unui an 2023 chinuitor! „Am puterea să spun asta”

Mesajul postat de Simona Halep, la finalul unui an 2023 chinuitor, a avut legătură directă cu suspendarea primită din partea ITIA, care a ţinut-o departe de circuitul profesionist de tenis pe întreaga durată a anului.

Lucrurile se pot schimba pentru dubla câştigătoare de Grand Slam, al cărei caz va fi judecat la TAS, între 7 şi 9 februarie. Halep speră la o diminuare a pedepsei de 4 ani primită de la ITIA. Mesajul postat pe 31 decembrie a fost unul plin de speranţă pentru marea noastră campioană.

”Am puterea să spun: Mulțumesc 2023! Totul se întâmplă cu un motiv și se întâmplă pentru tine, nu ți se întâmplă ție. 2024, abia aștept să te întâlnesc”, au fost cuvintele Simonei Halep, într-o postare pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Sportiva de 32 de ani nu a mai jucat tenis de pe 29 august 2022, atunci când a fost eliminată încă din primul tur de la US Open de Daria Snigur din Ucraina. Testul anti-doping de la New York a fost pozitiv la roxadustat. Halep a fost suspendată provizoriu, după care a primit o suspendare de patru ani în luna septembrie a anului 2023.

Simona Halep nu se dă bătută

La jumătatea lunii decembrie a anului care tocmai s-a încheiat, Simona Halep a acordat un nou interviu în presa din Franţa şi a anunţat că va face tot posibilul pentru a îşi încheia cariera pe teren, indiferent de verdictul dat de TAS.

„Prefer să nu iau în considerare scenariul extrem, cel rău. Ar fi un dezastru. Mai ales pentru că, dacă sancțiunea va fi menținută, nu pot știi ce se va întâmpla peste trei ani, cum se va schimba corpul meu.

Visul meu este să revin, indiferent de vârstă. Un lucru e cert, aleg cum îmi termin cariera și nu vreau să se termine altundeva decât pe teren. Cred că, având în vedere munca pe care am depus-o în toți acești ani, merit asta”, a declarat Simona Halep, într-un interviu acordat francezilor de la parismatch.com.

Sunt victima unei nedreptăţi”

Pe 15 decembrie 2023, într-un interviu pentru Euronews, Simona recunoştea că a avut un şoc când a fost testată pozitiv şi a reiterat faptul că este nevinovată.

Tot atunci, ea anunţa că nu mai colaborează cu Academia Mouratoglou şi că au trecut mai multe luni de când a vorbit ultima dată cu Patrick Mouratoglou.

“Sunt victima unei nedreptăţi. Aştept deja de mai mult de un an. Nu am dormit bine majoritatea timpului. Sunt o persoană emotivă şi înainte de fiecare meci eram stresată şi simţeam asta în stomac. În acest an fiecare zi a fost aşa. Visul meu este să revin, indiferent de vârstă, pentru că vreau să fiu pe teren şi să decid eu cum îmi închei cariera în tenis. Cred că merit asta, după munca depusă toată viaţa şi sacrificiile făcute pentru tenis. Ar fi un dezastru să stau patru ani departe de tenis. Nici măcar nu vreau să mă gândesc la asta. Sunt pregătită de luptă. Nu renunţ uşor”, declara anterior Halep într-un interviu pentru Paris Match.

Reclamă

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și