Închide meniul
Foto

Probleme financiare pentru tatăl Simonei Halep! Rude ale familiei tenismenei cer falimentul unei firme deţinute de Stere Halep!

Publicat: 23 decembrie 2023, 18:05

Reclamă
Probleme financiare pentru tatăl Simonei Halep! Rude ale familiei tenismenei cer falimentul unei firme deţinute de Stere Halep!

Probleme financiare pentru tatăl Simonei Halep!

Familia Halep / Profimedia Images

Probleme financiare pentru tatăl Simonei Halep! Rude ale familiei tenismenei solicită în instanţă falimentul unei firme deţinute de tatăl Simonei Halep, Stere Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit replicaonline.ro, Gheorghe, Tanța și Mihai Halep, rude cu familia tenismenei, au deschis la Tribunalul Constanţa un dosar în care solicită falimentul firmei lui Stere Halep, în calitate de creditori.

Probleme financiare pentru tatăl Simonei Halep!

Instanţa nu a stabilit încă primul termen de judecată. Rudele lui Stere Halep cer falimentul firmei SNH Gold Imperial SRL, fosta Cubit SRL, pe care o deţine tatăl fostului lider mondial.

SNH Gold Imperial SRL, fosta Cubit SRL, a fost înființată în anul 1992, iar tatăl Simonei Halep deține integral capitalul social și administrarea. În 2022, societatea a înregistrat o cifră de afaceri în afaceri de 548.602 de lei, pierderi în valoare de 259.746 de lei, dar și datorii de peste 7,6 milioane de lei, notează sursa citată.

Societatea respectivă are un punct de lucru la Ovidiu. Acolo s-ar dori construirea unei crame, cu producție, alimentație publică și spațiu comercial. Publicaţia citată mai scrie că în luna aprilie a acestui an a fost depusă la Agenția pentru Protecția Mediului documentaţia necesară unui Plan Urbanistic Zonal pentru introducerea în intravilan a unui lot din orașul Ovidiu.

Reclamă

Simona Halep, discurs dur la adresa lui Patrick Mouratoglou: „O carieră de 25 de ani e distrusă”

Simona Halep a avut un discurs dur la adresa lui Patrick Mouratoglou! Fostul lider WTA aşteaptă un verdict de la TAS în perioada 7-9 februarie 2024. Românca a făcut apel la suspendarea de patru ani primită de la Sport Resolutions.

Recent, Halep a acordat un interviu în Franţa şi a vorbit şi despre Patrick Mouratoglou. Cei doi nu au mai vorbit de câteva luni, iar românca nu l-a menajat pe antrenorul francez şi pe echipa acestuia.

Simona Halep este recunoscătoare pentru faptul că Mouratoglou şi-a recunoscut greşeala, dar a avut un discurs dur la adresa echipei în care a avut încredere totală. În cele din urmă, pentru această greşeală, românca plăteşte un preţ uriaş.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu sportivul de performanță trebuie să verifice ce conține un supliment”

„Echipa mea a recomandat să iau un supliment cu colagen. Am ținut cont de recomandarea și ulterior s-a dovedit că suplimentul era contaminat.

Un sportiv profesionist e înconjurat de oameni care trebuie să aibă grijă de el, de sănătatea lui. Mi-am pus mereu încrederea totală în oamenii cu care am lucrat. Nu sportivul de performanță trebuie să verifice ce conține un supliment.

Sunt sigură că ce s-a întâmplat n-a fost cu intenție și sunt recunoscătoare că el și-a recunoscut greșeala, care e și greșeala echipei. Ei sunt cei care mi-au dat acest supliment. Și din cauza acestei greșeli, greșeala lor, eu sunt singura persoană care plătește prețul. O carieră de 25 de ani e distrusă!

Acum nu mai lucrăm împreună. N-am mai avut nicio legătură de câteva luni. Și nici nu m-am mai antrenat la Academia Mouratoglou de anul trecut”, a declarat Simona Halep, pentru parismatch.com.

Simona Halep nu se dă bătută! Anunţul româncei în presa din Franţa

În urmă cu o săptămână, Simona Halep a declarat că sunt şanse mari să îşi încheie cariera, în cazul în care suspendarea de patru ani va rămâne valabilă. Acum, dubla câştigătoare de Grand Slam a acordat un nou interviu în presa din Franţa şi a anunţat că va face tot posibilul pentru a îşi încheia cariera pe teren, indiferent de verdictul dat de TAS.

„Prefer să nu iau în considerare scenariul extrem, cel rău. Ar fi un dezastru. Mai ales pentru că, dacă sancțiunea va fi menținută, nu pot știi ce se va întâmpla peste trei ani, cum se va schimba corpul meu.

Visul meu este să revin, indiferent de vârstă. Un lucru e cert, aleg cum îmi termin cariera și nu vreau să se termine altundeva decât pe teren. Cred că, având în vedere munca pe care am depus-o în toți acești ani, merit asta”, a declarat Simona Halep, într-un interviu acordat francezilor de la parismatch.com.

Reclamă

Simona Halep nu a mai jucat tenis de pe 29 august, atunci când a fost eliminată încă din primul tur de la US Open de Daria Snigur din Ucraina. Testul anti-doping de la New York a fost pozitiv la roxadustat. Halep a fost suspendată provizoriu, după care a primit o suspendare de patru ani în luna septembrie a acestui an.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și