Închide meniul
Foto

Simona Halep şi-a schimbat look-ul! Cum arată acum fostul lider mondial, în timp ce aşteaptă decizia de la TAS!

Bogdan Stănescu Publicat: 28 februarie 2024, 15:59

Reclamă
Simona Halep şi-a schimbat look-ul! Cum arată acum fostul lider mondial, în timp ce aşteaptă decizia de la TAS!

Simona Halep şi-a schimbat look-ul! Cum arată acum fostul lider mondial

Simona Halep la TAS / Profimedia Images

Simona Halep şi-a schimbat look-ul! Fostul lider mondial s-a vopsit şaten închis. Halep le-a arătat tuturor noul look pe contul ei de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep aşteaptă decizia de la TAS în cazul său de dopaj. Halep a fost audiată la Lausanne între 7 și 9 februarie. Şi fostul antrenor al româncei, Patrick Mouratoglou, a fost audiat la TAS în acest caz. Mouratoglou şi fizioterapeuta Candice Gohier şi-au asumat vina pentru că Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Simona Halep şi-a schimbat look-ul! Cum arată acum fostul lider mondial, în timp ce aşteaptă decizia de la TAS!

Kim Clijsters a tras, recent, un semnal de alarmă după cazul Simonei Halep. De patru ori câştigătoare de Grand Slam, fosta jucătoare din Belgia a vorbit despre cazul de dopaj al româncei.

Clijsters înţelege cu greu cum nu există consecinţe pentru cei din echipa Simonei Halep, în condiţiile în care românca a avut încredere totală în oamenii din jurul ei.

Mai mult, ceea ce i s-a întâmplat Simonei Halep trebuie să fie un „semnal de alarmă imens”, susţine fosta jucătoare. Clijsters consideră că este vorba despre manipulare atunci când o echipă controlează fiecare acţiune a unei jucătoare şi se întreabă ce se va întâmpla cu tenisul feminin dacă nu se vor lua măsuri.

Reclamă
Aşa arată acum Simona Halep / Instagram Simona Halep
Aşa arată acum Simona Halep / Instagram Simona Halep

„Eu numesc o situaţie ca asta manipulare”

„Pentru mine, cel mai mare semnal de alarmă este legat de echipă. Îmi este foarte greu să văd că nu există nicio consecință pentru echipă, că este doar sportivul. Echipa Simonei i-a propus să ia ceva și ea a luat fără nicio ezitare. Ca sportiv, tu doar ai încredere în echipa ta, în oamenii din jurul tău. Crezi că ei știu că fac ceea ce trebuie și apoi ți se întâmplă asta.

O situație ca asta, mai ales în cazul femeilor, când ai antrenori care îți conduc echipa, eu o numesc manipulare. Nu găsesc alt cuvânt pentru asta, pentru că e vorba de a controla tot ce se întâmplă în preajma unui atlet. Sunt doar curioasă ce se va întâmpla cu viitorul tenisului feminin. Acest lucru se poate întâmpla iar și iar.

Am văzut și în trecut antrenori care vin și preiau controlul total al vieții unei jucătoroare. Vor să controleze totul, inclusiv pe toți cei care vorbesc cu sportivul. Este cu siguranță un semnal de alarmă imens”, a declarat Kim Clijters în podcastul lui Andy Roddick, citată de tennis.com.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, prima reacţie după procesul de la TAS

Simona Halep a avut prima reacţie după procesul de la TAS. În perioada 7-9 februarie, sportiva noastră a fost audiată la Lausenne, în cazul în care a fost suspendată de ITIA patru ani.

Halep le-a mulţumit tuturor celor care au fost alături de ea în cea mai grea perioadă a vieţii şi speră că va scăpa de calvarul suspendării.

„Coşmarul prin care am trecut în ultimul an şi jumătate s-a terminat. Am avut şansa să mă apăr la TAS, să le arăt tuturor că nu m-am dopat. Asta am spus din prima zi în care am fost acuzat de dopaj.

Acum aştept decizia cu capul sus şi vreau să le mulţumesc tuturor fanilor, jucătorilor, legendelor sportului, sponsorilor şi tuturor care au fost alături de mine. Am primit mesaje în această perioadă teribilă. Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru necondiţionat.

Acest sprijin a însemnat întreaga lume pentru mine şi mi-a dat puterea să lupt în fiecare zi pentru a arăta adevărul. Voi reveni cu detalii despre cazul meu, imediat când voi avea informaţii. Vă urez tuturor numai bine. Adevărul iese mereu la suprafaţă”, a scris Simona pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și