Închide meniul

Cum sărbătoreşte Lionel Messi cu familia, în Argentina! Ţinutele de lux şi bradul strălucitor din casa acestuia! "Vă dorim un Crăciun plin de dragoste"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2020, 7:58

Cum sărbătoreşte Lionel Messi cu familia, în Argentina! Ţinutele de lux şi bradul strălucitor din casa acestuia! "Vă dorim un Crăciun plin de dragoste"

profimediaimages

Lionel Messi va sărbători Crăciunul la Rosario alături de familia sa

Lionel Messi se relaxează la Rosario. Soţia şi copiii îi sunt alături. Cu toţii au transmis un mesaj special fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, Crăciun la Rosario, alături de familie

"Vă dorim un Crăciun plin de dragoste şi sănătate! Un Crăciun fericit!", a scris Antonella Roccuzzo. Ea a postat mesajul lângă o poză cu Lionel Messi şi cei trei copii ai lor: Thiago, Mateo şi Ciro. Messi şi familia lui au purtat pijamale identice, şi au împodobit un brad plin de luminiţe, alături de un Moş Crăciun imens. Peste 13 milioane de urmăritori are soţia lui Messi pe Instagram.

Cântăreţul Alejandro Sanz şi soţia lui Busquets, Elena Galera, au fost printre cei care au reacţionat la mesaj, scriu spaniolii de la AS.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Când va reveni Lionel Messi la Barcelona

Lionel Messi a călătorit în Argentina cu un avion privat, direct de la Valladolid, după meciul în care a intrat în istoria fotbalului cu un nou record. Este fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate pentru un singur club, performanţă care îi aparţinea până acum lui Pele. 

Reclamă

Messi s-a grăbit să ajungă acasă din cauza vacanţei scurte. Pe 27 decembrie, Ronald Koeman a stabilit reunirea pentru jucătorii Barcelonei. Catalanii o vor înfrunta două zile mai târziu pe Eibar, în campionat, în ultimul meci al anului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și