Închide meniul

Dan Petrescu are de ce să se teamă! AS Roma, încă o victorie la scor în campionat înaintea duelului cu CFR. Un român, lider în Italia

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 22 noiembrie 2020, 15:28

Dan Petrescu are de ce să se teamă! AS Roma, încă o victorie la scor în campionat înaintea duelului cu CFR. Un român, lider în Italia

profimediaimages

Dan Petrescu are motive să se teamă de AS Roma, care este de neoprit în Serie A

Dan Petrescu tocmai a pierdut trei jucători, care au fost infectaţi cu Covid-19. Chiar şi înaintea acestei veşti, antrenorul lui CFR avertiza că meciul cu Roma, de joia viitoare riscă să nu se poată disputa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu se teme că CFR nu va putea juca meciul cu Roma

”Eu cred că e bătaie de joc să joci 9 meciuri într-o lună, niciodată nu am mai văzut așa ceva, 9 meciuri în 30 de zile. E inuman la ce e supus CFR-ul, suntem singura echipă din România care suportă așa ceva, eu mă îngrozesc. În ziua de azi nimeni nu vrea să ajute pe nimeni în România. La noi dacă putem să dărâmăm pe cineva, dărâmăm.

Eu mă rog să am jucători la meciul cu Roma, în tur nu am avut. Mă rog să avem, am doar 14 jucători de câmp pe lista UEFA, în tur au fost 15. Nici nu vreau să mă gândesc la vreo accidentare sau vreun test Covid de marți, atunci nu cred că ne vom prezenta, nu vom avea jucători destui ca să ne prezentăm”, a spus Dan Petrescu, în urmă cu două zile. La meciul tur, CFR a fost învinsă cu 5-0 de AS Roma. 

După victoria cu CFR, Roma dă câte trei goluri pe meci

Astăzi, AS Roma i-a dat noi motive să se teamă antrenorului român. A învins-o pe Parma cu 3-0, după 3-1 cu Genoa în etapa precedentă. Borja Mayoral şi Henrikh Mkhitaryan, autorul unei "duble", au stabilit scorul final încă de la pauză.

Roma a urcat pe locul al treilea şi are al doilea cel mai bun atac din Serie A, cu 19 goluri în opt etape. Mai ales ultimele patru meciuri îi dau fiori lui Dan Petrescu. Roma a marcat de 13 ori şi a primit un singur gol. 

Reclamă

Chiricheş, titular la liderul din Serie A

În aceeaşi etapă, Sassuolo a învins cu 2-0 pe terenul lui Verona. Vlad Chiricheş a fost titular şi a rămas pe teren până la final la oaspeţi, deşi a ratat meciurile echipei naţionale din cauza problemelor medicale.

Sassuolo este marea revelaţie a campionatului. Este neînvinsă, performanţă cu care se mai pot lăuda doar Juventus şi Milan. Sassuolo este pe primul loc, dar poate pica pe poziţia a doua, în funcţie de rezultatul dintre Napoli şi Milan.

Înaintea partidei, Chiricheş a reprezentat-o pe Sassuolo într-o campanie naţională împotriva violenţei domestice.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • AS Roma a urcat pe locul al treilea în Serie A
  • Chiricheş, titular la Sassuolo, care este lider

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și