Închide meniul

Deja devine cunoscut! După Hakimi, Serge Gnabry a ieșit și el fals pozitiv! Reacția jucătorului lui Bayern

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 26 octombrie 2020, 12:41

Deja devine cunoscut! După Hakimi, Serge Gnabry a ieșit și el fals pozitiv! Reacția jucătorului lui Bayern

profimediaimages

Serge Gnabry într-un meci pentru Bayern

Conform campioanei Europei, Gnabry a ieșit pozitiv marțea trecută, adică exact cu o zi înaintea partidei din UEFA Champions League cu Atletico Madrid. El a fost testat din nou în zilele de miercuri și sâmbătă, ambele teste fiind negative. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, el a fost testat pentru anticorpi sâmbătă și duminica, ambele fiind și ele negative pentru coronavirus. 

Prin urmare, Gnabry a anunțat că iese din carantănă și va fi la dispoziția antrenorului Hansi Flick pentru următorul meci din Champions League, deplasarea la Lokomotiv Moscova.

Meciul va fi marți, de la ora 19:55, LiveScore pe AS.ro

Hakimi a ieșit și el fals pozitiv! Inter se gândește să dea în judecată UEFA

Achraf Hakimi, fundașul lui Inter, a fost și el testat negativ de două ori pentru COVID-19, lucra ce i-a înfuriat pe oficialii formației milaneze.

Reclamă

Aceștia nu au putut să îl folosească în meciul cu Gladbach din Champions League de acum câteva zile, deoarece rezultatul testului UEFA a post ”ușor pozitiv”.

Marocanul adus de la Real Madrid în această vară a fost depistat pozitiv cu doar câteva ore înaintea fluierului de start cu Gladbach, în condițiile în care el se antrenase și luase masa împreună cu restul colegilor săi.

Inter se gândește să dea în judecată forul internațional din cauză că rezultatul testului ar fi lezat interesele clubului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și