Închide meniul

Condiția pentru care Alibec va reveni la echipa națională. ”Are nevoie de asta. Mai are multe de pus la punct”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2020, 11:27

Condiția pentru care Alibec va reveni la echipa națională. ”Are nevoie de asta. Mai are multe de pus la punct”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Condiția pentru care Alibec va reveni la echipa națională. ”Are nevoie de asta. Mai are multe de pus la punct”

Alibec a impresionat în ultimul meci cu FCSB, unde a marcat două goluri și a oferit o pasă decisiv. Rădoi spune că este concurență mare în atac, dar Alibec va putea reveni dacă își va rezolva problemele defensive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi anunță cum poate reveni Alibec la națională

”E o concurență acerbă acolo. Sunt Pușcaș, Alibec, Buș, Keșeru și Andone, care, chiar dacă e accidentat acum, rămâne o variantă. Mă interesează concurența dintre ei. Când îi vom chema aici, nu vor conta foarte mult doar golurile marcate, ci și evoluția lor la antrenamente. 

Mă aștept la mai mult din partea lui Denis, deși a dat două goluri cu FCSB. Vreau mai mult pe faza defensivă, să stea în zona în care trebuie. Mai are multe de pus la punct. E clar că vrea. Trebuie să înțelegem că au fost trei luni grele și pentru el. E evident că acum vorbim despre un Alibec mult mai pozitiv ca în trecut”, a spus Rădoi, pentru GSP.

Denis Alibec, atac la adresa lui Gigi Becali

Alibec consideră că lui Becali îi plac genul de jucători fără personalitate şi supuşi. Alibec i-a rsăpuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a acuzat că nu avea un comportament adecvat la antrenamente.

”Își dă cu părerea despre fiecare jucător din Liga 1, nimeni nu îi spune nimic. Așa este el și nu mă interesează ce spune. Nu făceam nimic la antrenament. Probabil îi plac jucătorii care îi cer voie și când fac dragoste. Dacă îi plac jucătorii de genul ăsta… atunci va lua titlul peste 10 ani.

Reclamă

Mi-a plăcut că Adi Popa a zis ce s-a întâmplat și ar trebui ca cineva să ia măsuri. Am trecut prin multe la FCSB. A fost o perioadă frumoasă pentru mine, dar grea pe final”, a spus Denis Alibec.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și