Închide meniul
Foto

Imagini de la ultimul antrenament al naţionalei înainte de meciul cu Bulgaria! Stanciu, execuţie superbă din lovitură liberă!

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iunie 2024, 10:15

Reclamă
Imagini de la ultimul antrenament al naţionalei înainte de meciul cu Bulgaria! Stanciu, execuţie superbă din lovitură liberă!

Imagini de la ultimul antrenament al naţionalei înainte de meciul cu Bulgaria!

Nicolae Stanciu, la balon, în timpul ultimului antrenament de dinainte de meciul cu Bulgaria / frf.ro

Imagini de la ultimul antrenament al naţionalei înainte de meciul cu Bulgaria au fost postate pe contul de YouTube al FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” au exersat finalizările. Nicolae Stanciu a avut o execuţie superbă din lovitură liberă. El a marcat cu un şut imparabil.

Imagini de la ultimul antrenament al naţionalei înainte de meciul cu Bulgaria! Stanciu, execuţie superbă din lovitură liberă!

Edi Iordănescu i-a împărţit pe „tricolori” şi în două echipe, pentru un joc-şcoală. Stanciu a marcat şi în timpul miuţei.

România – Bulgaria va LIVE TEXT, de ora 21:30. Acesta este penultimul meci al tricolorilor înainte de EURO 2024. Ultimul amical înainte de EURO 2024 va fi pe 7 iunie, cu Liechstenstein, de la 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4

Edi Iordănescu încearcă să pună la punct ultimele detalii înainte de EURO 2024 în cele două amicale pe care România le va disputa înaintea turneului final din Germania.

Înaintea partidei cu Bulgaria, Edi Iordănescu a vorbit despre marea provocare a naţionalei României înainte de EURO 2024.

„E un moment pe care îl pregătim cu foarte mare responsabilitate”

Edi Iordănescu este convins că jucătorii săi au demonstrat în preliminarii că au ridicat nivelul, dar recunoaşte că turneul final reprezintă o provocare mult mai mare. Selecţionerul are încredere că România poate reuşi un turneu final bun.

Reclamă

„E un moment pentru care am muncit, pentru care am făcut eforturi, sacrificii. Rămâne un moment care a fost atras, în primul rând, de eforturile băieţilor şi de eficienţa de care echipa avea nevoie. E un moment pe care îl pregătim cu maxim entuziasm, bucurie. În acelaşi timp şi cu doză foarte mare de responsabilitate. Trecem la următorul nivel.Dacă am ajuns la EURO a fost pentru că ne-am ridicat nivelul de competitivitate şi tot ce derivă de acolo: atitudine, mentalitate, implicare, spirit, sacrificiu, organizare de joc. De acum vorbim de cu totul altă provocare.

Am arătat că suntem suficient de competitivi să ne calificăm la un turneu final după 8 ani de zile, chiar să câştigăm grupa, neînvinşi. Acum, provocarea mare este să facem pasul către următorul nivel şi să arătăm că suntem suficient de competitivi ca să producem un turneu final bun şi eficient. De ce nu, să mai scriem o pagină pentru istoria echipei naţionale a României”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Bulgaria.

România – Bulgaria – echipele probabile

România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Nedelcearu, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Pușcaș, Florinel Coman

Rezerve: Horațiu Moldovan, Târnovanu, Sava, Mogoș, Adrian Rus, Racovițan, Cicâldău, Șut, Olaru, Grameni, Mihăilă, Ianis Hagi, Drăguș, Bîrligea

Absenți: Andrei Burcă (nerefăcut), Denis Alibec, Deian Sorescu (incerți)

Selecționer: Edi Iordănescu (45 de ani)

Bulgaria: Mitov – Antonov, Nedyalkov, Atanasov, A. Petkov – Gruev, Kostadinov, Krastev – Delev, Despodov, Kirilov

Selecționer: Ilian Iliev (55 de ani)

Lotul preliminar al României pentru EURO 2024!

FRF a anunţat lotul preliminar al României pentru EURO 2024! Acesta este şi lotul pentru ultimele două partide amicale ale României înainte de EURO 2024. Naţionala va juca înainte de turneul final cu Bulgaria şi Liechtenstein. Meciul cu Liechtenstein, de pe 7 iunie, va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

PORTARI

Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 20/0), Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 10/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Răzvan SAVA (CFR Cluj, 0/0);

FUNDAȘI
Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 16/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 5/0), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 15/0), Bogdan RACOVIȚAN (Rakow | Polonia, 1/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 19/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 26/2), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 27/1), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 34/2);

MIJLOCAȘI
Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 16/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 16/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 36/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 54/3), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 68/14), Adrian ȘUT (FCSB, 1/0), Darius OLARU (FCSB, 16/0), Constantin GRAMENI (Farul Constanța, 0/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 22/7), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 19/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 33/5), Florinel COMAN (FCSB, 13/1);

ATACANȚI
Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 9/2), George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 41/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 37/5), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 1/0).

România – Liechtenstein e în direct vineri, de la 21:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

România – Liechtenstein e în direct vineri, de la ora 21:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ultimul amical al naţionalei înainte de EURO 2024 se va disputa tot pe stadionul Ghencea.

„Tricolorii” fac parte din Grupa E, alături de Ucraina, Belgia şi Slovacia. După cele două meciuri de pregătire, jucătorii naţionalei vor ajunge în Germania, la baza de pregătire de la Würzburg, un oraș aflat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munich și 300 kilometri de Koln, potrivit frf.ro.

Programul României la EURO 2024

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

 

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:14

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

23:57 23 iun.

Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

23:53 23 iun.

Barnabas Varga s-a prăbuşit pe teren şi colegii lui au început să plângă. UPDATE Anunţul oficial făcut după Scoţia – Ungaria

23:35 23 iun.

„Va reveni Kylian Mbappe pe teren?” Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

23:29 23 iun.

Universitatea Craiova a pierdut primul amical al verii! Alexandru Mitriță s-a accidentat la duelul cu Pafos

22:48 23 iun.

„Tricolorii”, în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia! Cum s-au relaxat jucătorii naţionalei

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală
Citește și