Închide meniul

Destinație surpriză pentru Edi Iordănescu. Unde poate ajunge fostul antrenor de la Gaz Metan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 11:23

Destinație surpriză pentru Edi Iordănescu. Unde poate ajunge fostul antrenor de la Gaz Metan

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via hepta

Destinație surpriză pentru Edi Iordănescu. Unde poate ajunge fostul antrenor de la Gaz Metan

Se vehicula că Iordănescu poate ajunge la FCSB, dar cea mai concretă ofertă o are de la Panathinaikos, anunță sport.ro. Potrivit sursei menționate, formația din Grecia caută un nou tehnician pentru a o califica în grupele Ligii Campionilor. Conducătorii lui PAO sunt nemulțumiți de Georgios Donis, actualul antrenor al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, pe lista celor de la Panathinaikos

Donis are ca obiectiv calificarea echipei în Liga Campionilor, deci trebuie să se claseze pe primele două locuri. Dacă nu va reușit acest lucru, atunci Iordănescu are șanse mari să ajungă în Grecia. Conducătorii vor să ia exemplul rivalelor Skoda Xanthi și PAOK, care l-au avut la cârmă pe Răzvan Lucescu.

În ultima perioadă s-a vehiculat că Iordănescu l-ar înlocui pe Bogdan Vintilă la FCSB din sezonul viitor, însă acesta a dezmințit aceste zvonuri.

”Nu s-a pus problema în ultima perioadă, eu nu am mai avut discuţii cu patronul şi ultima dată când am discutat a fost despre jucători. A fost anul trecut în vară, acea ofertă spusă chiar de gura patronului. De atunci eu nu am mai discutat despre colaborare cu FCSB.

FCSB are un antrenor despre care eu cred că a făcut lucruri bune şi cred că merită linişte. Iar dacă eu aş spune ceva în momentul de faţă care ar fi departe de realitate aş fi total nedrept”, a declarat Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Ardelenii i-au egalat la puncte pe olteni 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și