Închide meniul

Englezii se pregătesc de reluarea campionatului. Care este planul din Premier League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2020, 5:55

Englezii se pregătesc de reluarea campionatului. Care este planul din Premier League

DPA Images / Peter Byrne via Hepta

Jurgen Klopp se pregătește să ia titlul cu Liverpool

Potrivit The Times, restul partidelor din acest sezon de Premier League ar urma să se dispute fără spectatori. Meciurile se vor relua în momentul în care Guvernul își va da acordul. A fost deja creată o comisie de lucru, care analizează toate scenariile posibile și ia în calcul și reluarea altor competiții sportive. Astfel, englezii s-ar putea bucura în curând și de cricket, tenis sau curse de cai. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii din Premier League vor fi testați

Înainte de a da undă verde fotbalului din Anglia este necesar ca numărul de cazuri de COVID-19 să scadă. În acest moment, peste 140.000 de oameni din Regatul Unit au fost afectați de noul coronavirus și s-au înregistrat aproape 20.000 de decese. 

Toți sportivii vor fi testați înainte de reluarea pregătirilor, dar și pe parcursul sezonului. Momentan, Anglia se află în stare de urgență, iar următoarea ședință a Guvernului în care se vor analiza măsurile de izolare este programată pe data de 7 mai. 
 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și