Închide meniul

Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 martie 2024, 12:13

Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!

Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League

Philip Otele, alături de coechipierii de la CFR Cluj / Profimediaimages

Cristi Balaj a făcut un anunţ de ultimă oră despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League. Gruparea din Gruia este gata să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor şi să obţină o sumă uriaşă în schimbul lui Philip Otele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul nigerian în vârstă de 24 de ani este monitorizat de Brighton şi ar putea juca, din vară, în cel mai tare campionat din Europa. Otele este golgheterul lui CFR Cluj, cu 13 goluri în 30 de meciuri din Liga 1. Are şi 6 pase decisive.

Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League

Adus gratis de la UTA în vara anului trecut, Philip Otele a avut deja o ofertă din Ligue 1 care nu a fost pe placul lui Neluţu Varga.

Nu e perioadă de transferuri acum. E o perioadă importantă a campionatului și nu suntem neapărat fericiți când apar asemenea subiecte în momentele importante ale campionatul.

Știm că Otele e urmărit de cluburi importante, a și fost o ofertă importantă în iarnă, care a fost refuzată pentru că noi considerăm că valoarea lui e mult mai mare decât ceea ce ni s-a oferit. Evităm să vorbim de sume pentru că valoarea unui jucător trebuie dată de prestațiile lui.

Reclamă

Noi suntem mulțumiți că are un nivel foarte bun – assist-uri, goluri înscrise. Noi suntem liniștiți că va ajunge să aibă un transfer la un club important.

Otele e un profesionist desăvârșit. Pentru el există doar fotbal. Se pregătește la cel mai înalt nivel și sunt convins că va ajunge la un club important din Europa.

Bordeaux a încercat să îl transfere pe Philip Otele

Oferta din iarnă pentru Otele a fost din Europa, din Franța. Au mai fost și alte echipe interesate de Otele, dar cea din Franța a fost concretă. Acum nu avem nimic, dar acum nu e perioadă de transferuri. Sunt convins că dacă va evolua cum o face în această perioadă vom ajunge să îl vedem în campionate importante.

Reclamă 4 / 0/3

Indiscutabil, îl văd pe Otele într-un campionat important. E un jucător mult peste nivelul campionatului României. A fost o decizie bună să-l transferăm, l-am urmărit, l-am remarcat și probabil noi am văzut calități la el pe care alții nu le-au remarcat”, a declarat Cristi Balaj pentru sport.ro.

Jurnaliştii britanici au anunţat că Otele este dorit de Brighton, echipă clasată pe locul 8 în Premier League şi care este antrenată de fostul jucător al CFR-ului, Roberto De Zerbi.

Brighton îl monitorizează pe Philip Otele, extrema de la CFR Cluj, unul dintre starurile din prima ligă a României. CFR Cluj îl evaluează la aproximativ 3 milioane de lire sterline„, au reacţionat cei de la standard.co.uk.

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Philip Otele şi Cristi Manea

Chiar dacă l-a adus gratis de la UTA, Varga a cerut 4 milioane de euro pentru a renunţa la cel mai bun marcator al lui CFR Cluj. Turcii nu au fost dispuşi să achite această sumă, iar negocierile au picat definitiv.

Telenovela Otele s-a încheiat. Nu am primit suma pe care am dorit-o, 4 milioane de euro, și pot să vă confirm oficial că până în vară Otele nu mai pleacă de la CFR Cluj.

Îi transmit lui Otele să-i stea capul la fotbal, să facă diferența, să aducă plusvaloare, să marcheze goluri și să ne ajute să ne luptăm pentru titlul de campioni ai României.

Deci Otele este subiect închis. Până în vară rămâne la CFR Cluj. Sunt convins că e o veste bună și pentru suporteri și mai ales pentru Adi Mutu. În ceea ce îl privește pe Manea, nu avem nicio ofertă concretă de la Galatasaray.

Reclamă

Doar vorbe, povești, speculații… Nu am primit nimic, nicio sumă, niciun mail măcar de la Galatasaray, că l-ar dori pe Manea, așa că este o pistă falsă. Cu Manea am bătut palma pentru o prelungire de un an și jumătate a contractului, zilele viitoare vom semna și eu cred că Manea ne va ajuta în continuare încă un an și jumătate să ne îndeplinim toate obiectivele.

Este un jucător formidabil, de o mare valoare. CFR Cluj are nevoie de el, dar eu cred că și Manea are nevoie de CFR Cluj. Deci îl veți mai vedea pe Manea încă mult timp de acum încolo la CFR Cluj.

Asta, bineînțeles, dacă nu apare vreo ofertă cu totul și cu totul ieșită din comun pentru valoarea acestui jucător cu adevărat formidabil și reprezentativ pentru CFR Cluj, dar și pentru fotbalul românesc”, a spus Neluţu Varga pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și