Închide meniul

Garry Lineker a oferit verdictul! Messi sau Ronaldo? ”E cel mai bun fotbalist din istorie”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 14:45

Garry Lineker a oferit verdictul! Messi sau Ronaldo? ”E cel mai bun fotbalist din istorie”

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Garry Lineker a oferit verdictul! Messi sau Ronaldo?. ”E cel mai bun fotbalist din istorie”

Lineker l-a ales drept favorit pe Messi și susține că este ”cel mai bun din istorie”. Cei doi au câștigat 11 Baloane de Aur în ultimii 12 ani, dar englezul crede că argentinianul nu are rival în acest sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Garry Lineker: ”Messi e cel mai bun jucător din istorie”

”Oamenii devin foarte tribali în tot felul de moduri în viață, iar Messi versus Ronaldo este unul dintre ele. Adesea, alegerea se face în mod subiectiv pentru că ții cu Barcelona, Real Madrid, Juventus, ceea ce este în regulă.

Sunt un mare fan al lui Ronaldo, dar dacă vorbești despre cel mai bun jucător din istorie, nici nu ar trebui să există o dezbatere că este Messi. E doar părerea mea”, a declarat Lineker, pentru BBC Sport.

Garry Lineker a fost unul dintre cei mai de succes fotbaliști ai Angliei. El a evoluat în cariera sa pentru Leicester, Everton, Barcelona, Tottenham și Nagoya Grampus. Alături de selecționata Albionului a evoluat între 1984 și 1992, cea mai mare performanță fiind locul 4 la Cupa Mondială din 1990.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și