Închide meniul

Schimbare istorică de regulament în Champions League şi Europa League. Mutarea pregătită de UEFA

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2021, 6:06

Schimbare istorică de regulament în Champions League şi Europa League. Mutarea pregătită de UEFA

ProfimediaImages

Schimbare istorică pregătită de UEFA

Potrivit The Sun, citat de news.ro, măsura ar urma să intre în vigoare din sezonul 2021/2022. Decizia nu ar afecta golurile marcate în deplasare, în timpul regulamentar, de 90 de minute. Aceste reuşite vor face în continuare diferenţa în caz de egalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De exemplu, dacă noua regulă ar fi fost aplicată în acest sezon al Ligii Campionilor, meciul retur din optimi Juventus – FC Porto ar fi ajuns la penalty-uri.

Schimbare radicală pregătită de UEFA

Porto a câştigat cu 2-1 prima manşă din optimile Ligii Campionilor. La retur, după 90 de minute, scorul a fost tot 2-1, pentru torinezi şi, astfel, s-a intrat în prelungiri. Cele două echipe au mai înscris câte o dată şi Juve s-a impus cu 3-2, dar portughezii au mers în sferturi, datorită golurilor mai multe marcate în deplasare. 

Dacă ar fi existat regula pe care UEFA vrea să o implementeze, golul portughezilor din prelungiri ar fi cântărit în rezultatul final la fel ca reuşita gazdelor şi s-ar fi trecut la excutarea loviturilor de departajare după 120 de minute de joc.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și