Închide meniul

FRF a reacţionat după amenda uriaşă primită de Gigi Becali în scandalul pariurilor!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 martie 2024, 16:32

FRF a reacţionat după amenda uriaşă primită de Gigi Becali în scandalul pariurilor!

FRF a reacţionat după amenda uriaşă primită de Gigi Becali în scandalul pariurilor!

Gigi Becali şi Răzvan Burleanu / colaj Profimedia Images

FRF a reacţionat după amenda uriaşă primită de Gigi Becali în scandalul pariurilor! UEFA a anunţat că patronul FCSB va fi amendat cu 30.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF a transmis că nu a primit încă o comunicare oficială privind amenda primită de Gigi Becali. Federaţia Română de Fotbal a precizat că a colaborat cu inspectorii disciplinari UEFA în acest caz.

FRF a reacţionat după amenda uriaşă primită de Gigi Becali în scandalul pariurilor!

„Referitor la solicitarea dumneavoastră, Federația Română de Fotbal nu a primit o informare oficială cu privire la sancțiunea UEFA. Fiind vorba despre un meci dintr-o competiție intercluburi la nivel european, UEFA a deschis procedura disciplinară și același for a aplicat și sancțiunea.

FRF a colaborat cu inspectorii disciplinari UEFA pe parcursul procedurii. Prin urmare, nu se impune ca FRF să deschidă o procedură disciplinară suplimentară”, a transmis FRF pentru fanatik.ro.

Gigi Becali, lovitură dură din partea UEFA! Amenda primită după ce a spus că a pariat 20.000 de euro pe victoria celor de la FCSB

Gigi Becali a primit o lovitură dură din partea UEFA. Forul european l-a amendat pe patronul de la FCSB. Becali a spus că a pariat pe calificarea echipei sale în playoff-ul Conference League.

Reclamă

Gigi Becali a afirmat anul trecut că a pariat 20.000 de euro pe calificarea echipei sale în playoff-ul Conference League.  Comisia de Disciplină Control și Etică a UEFA l-a amendat pe Gigi Becali cu suma de 30.000 de euro pentru că a participat la activitaţi de pariuri la un meci din competiţiile UEFA.

Gigi Becali a primit o amendă de 30.000 de euro după ce a afirmat că a pariat suma de 20.000 de euro pe calificarea echipei sale. FCSB a fost eliminată de danezii de la Nordsjaelland în turul 3 preliminar al UEFA Conference League. După meci, Gigi Becali a recunoscut că a pariat 20.000 de euro pe o eventuală calificare a echipei sale în play-off-ul competiției.

La acel moment, UEFA a anunţat că a deschis o anchetă cu privire patronul de la FCSB. „Confirmăm că, în conformitate cu regulamentul disciplinar UEFA, cazul este examinat de inspectorii din cadrul Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul UEFA”, au transmis oficialii de la Nyon.

Reclamă 4 / 0/3

În urma pariului plasat, Gigi Becali a încălcat articolul 12 din regulamentul UEFA. Acesta poartă numele de „Integritatea meciurilor și competițiilor și aranjarea meciului”. În cadrul regulamentului este descris modul în care toate persoanele sau cluburile care participă în competițiile europene ar trebui să își deșfășoare activitatea.

Declaraţia lui Gigi Becali care a stârnit un scandal de proporţii

„Toate persoanele supuse regulilor și regulamentelor UEFA trebuie să se abțină de la orice comportament care dăunează sau ar putea deteriora integritatea meciurilor și competițiilor și trebuie să coopereze pe deplin cu UEFA în orice moment în eforturile sale de a combate un astfel de comportament”, se arată într-un paragraf din articolul respectiv.

De asemenea, oficialii UEFA au descris și modurile în care integritatea este încălcată. Forul european descrie practic că este interzis ca reprezentanții cluburilor să parieze, direct sau indirect, pe meciurile din competiție.

Am mai pierdut din 20.000, am pus și un pariu de 20.000. Eu am vorbit cu cineva și mi-a zis că e cotă 7, dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult. I-am zis să îmi pună și mie 50.000 de la el. A dat, cutare, nu pot să pun 50.000, că nu primesc, pot să pun maxim 20.000, bine că nu a primit. Și a pus 20.000 și i-am pierdut. Nu am pariat eu”, a fost declaraţia oferită de Gigi Becali care a declanşat un scandal de proporţii.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și