Închide meniul

Şumudică i-a anunţat pe turci ce transferuri vrea să facă în această vară. Internaţionalul român pentru care insistă antrenorul lui Gaziantep. "Cu el eram pe podium"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2020, 6:30

Şumudică i-a anunţat pe turci ce transferuri vrea să facă în această vară. Internaţionalul român pentru care insistă antrenorul lui Gaziantep. "Cu el eram pe podium"

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Şumudică insistă pentru transferul lui Maxim

Gaziantep a remizat cu Kasimpasa, 2-2. Alin Toşca şi Junior Morais au fost integralişti, dar remarcatul meciului a fost Alexandru Maxim. Mijlocaşul a marcat golul care a stabilit rezultatul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Maxim, în mare formă de la venirea în Turcia

A fost pentru a treia etapă consecutivă în care românul înscrie pentru Gaziantep. Fotbalistul împrumutat de la Mainz a ajuns la 7 goluri înscrise în Turcia şi este principala ţintă a lui Şumudică. Oficialii clubului au început deja negocierile pentru un transfer definitiv.

"Nu vreau să fac multe transferuri, voi aduce cel mult trei jucători. În primul rând vreau să rezolv situaţia lui Maxim şi a lui Kayode. Îmi doresc ca ei să rămână aici. În afara lor, trei sau patru transferuri ar fi foarte bune.

Alexandru Maxim este un jucător de calitate. Cu talentul lui ghidează întreaga echipă. A schimbat mult jocul nostru în repriza secundă. Dacă Maxim ar fi fost alături de noi în prima jumătate a sezonului, am fi fost în locul celor de la Sivasspor (n.r locul 3)", a declarat Marius Şumudică, citat de Hurriyet.

Maxim are o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro. Cel mai mult a valorat în 2014, când evolua pentru VfB Stuttgart. Atunci era evaluat de Transfermarkt la 7 milioane de euro.

Reclamă

Gaziantep este singura grupare din Super Lig care nu a pierdut de la reluarea competiţiei. Este pe locul 8, cu 43 de puncte adunate în 33 de etape. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și