Închide meniul

Becali a vrut să dea 3 milioane de euro pe un idol din Giuleşti! Dezvăluiri după 18 ani: "Văzusem palatul doar la TV!"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 29 iulie 2020, 19:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Becali a vrut să dea 3 milioane de euro pe un idol din Giuleşti! Dezvăluiri după 18 ani: "Văzusem palatul doar la TV!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

În 2002, 2006 şi 2008 a fost aproape Pancu să ajungă la echipa lui Gigi Becali. Atacantul a dezvăluit şi cum a fost păcălit de Giovanni Becali să meargă la "Palat".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Gigi Becali a încercat de trei ori să mă ia la Steaua. În 2002, înainte să plec la Beșiktaș, aveam clauză de reziliere de 3 milioane și mi-a spus într-o întâlnire la Marriott, fusesem să mănânc ceva, că era dispus să mi-o achite. 

Apoi a mai fost în 2006, când m-am întors la Rapid, iar ultima oară în 2008, când am și ajuns întâmplător, fără să vreau, la Palat", a spus Pancu conform gsp.ro.

Daniel Pancu: "Nu mă gândeam că mă vrea Steaua"

"Mi-a spus nea Giovanni: "Mergem să ne întâlnim cu cineva, să vedem dacă acceptăm sau nu acceptăm". "Păi, cu cine ne întâlnim?". "Ai să vezi tu acolo". M-a luat într-o vijelie pe străzile alea pe-acolo că eram să facem și accident. Când am ajuns în curte… Eu nu văzusem Palatul până atunci, doar la televizor, și mi-am dat seama unde sunt. 

A fost o surpriză mare pentru că am crezut inițial că ne întâlnim în locația respectivă cu cineva de la o altă echipă. În niciun caz nu mă gândeam la Steaua, după ce-o refuzasem de două ori. A fost o discuție, au încercat, dar și-au dat seama că nu aveam cum. Becali a fost foarte civilizat și interesat să mă ia, dar și-a dat seama că nu pot să trădez Rapidul", a mai spus Pancu.

Reclamă

Daniel Pancu: "Nu regret că nu am semnat cu Steaua"

Pancu îi poartă un respect deosebit lui Gigi Becali, dar cu toate acestea susţine că nu regretă faptul că nu a semnat cu echipa acestuia.

"Pe domnul Becali, pe Gigi, îl voi respecta toată viața mea. Pentru că refuzându-l de două ori a încercat și a treia oară! A treia oară într-un moment în care oamenii îmi spuneau că sunt cam terminat. Cu mâna pe inimă, spun că nu-mi pare rău că n-am semnat cu Steaua", a încheiat Pancu.

Pancu a evoluat totuşi pentru Steaua, dar doar o săptămână. Se întâmpla asta în 1996, dar totul a picat pentru că Iaşiul nu s-a înţeles la bani cu gruparea din Ghencea. Atacantul a ajuns ulterior la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și