Închide meniul

Cristi Chivu ar putea fi înlocuitorul lui Gică Hagi la Viitorul. "Este primul pe lista oricărei echipe"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 august 2020, 16:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Cristi Chivu ar putea fi înlocuitorul lui Gică Hagi la Viitorul. "Este primul pe lista oricărei echipe"

Bestimage / Pierre Perusseau / Bestimage via Hepta

Cristi Chivu ar putea să devină antrenor la Viitorul

Gică Popescu a recunoscut că şi-ar dori ca, pe banca constănţenilor, să îşi facă apariţia Cristi Chivu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Chivu, aşteptat la Viitorul

Chivu o antrenează, în momentul de faţă, pe echipa sub 17 ani a lui Inter. Ar putea reveni, după două decenii, în România.

"Am încercat să facem un meci bun, să ne respectăm blazonul. Eu sunt curios să văd decizia FRF din Comitetul Executiv. Sunt tot felul de scenarii, cu 14, cu 16 echipe. În primul rând am vrea să ştim când începem. 

Eu aş prefera să fie perioadă de vacanţă. Vom avea un antrenor nou, e nevoie să cunoască lotul. Va fi o perioadă complicată. Până vor începe antrenamentele jucătorii, îl vom anunţa. Cristi Chivu este întotdeauna în capul oricărei liste", a declarat Gică Popescu.

Preşedintele Viitorului a ţinut să asigure că, pentru moment, Hagi nu va prelua banca tehnică a unei alte echipe.

Reclamă

"Gică Hagi se odihneşte acum. Este lucrul pe care şi l-a dorit după 10 ani cu stres. A cumpărat un teren, 6 ani de bancă tehnică. O să vă obişnuiţi cu el şi ca spectator", a mai declarat Popescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și