Închide meniul

Gigi Becali a pus condiția! Cum poate continua Bogdan Vintilă la FCSB și din sezonul viitor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 7:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Gigi Becali a pus condiția! Cum poate continua Bogdan Vintilă la FCSB și din sezonul viitor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali a pus condiția! Cum poate continua Bogdan Vintilă la FCSB și din sezonul viitor

Potrivit Fanatik, Gigi Becali îl va păstra pe Vintilă pe banca tehnică și din sezonul viitor doar dacă va câștiga Cupa României. Tehnicianul roș-albaștrilor avea contract până pe 30 iunie 2020, dar Becali i l-a prelungit pe încă un an chiar înainte de declanșarea pandemiei în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, declarații măgulitoare la adresa lui Vintilă

Bogdan Vintilă este unul dintre cei mai prost plătiți antrenori din Liga 1. Tehnicianul vicecampioanei câștigă doar 5.000 de euro pe lună. În Liga 1, doar Poenaru şi Mihalcea câştigă mai puţin. Becali spunea în urmă cu o lună că îl vrea la echipă toată viață, fiindcă este foarte credincios.

"Vintilă îşi termină contractul cu mine când pleacă la 80-90 de ani, când pleacă pe ultimul drum, să mă ierte că spun asta. E altceva Vintilă. Mie mi-a dat Dumnezeu oameni şi nu pot să renunţ la ei. Mi-a dat pe Tudor, pe Vintilă, MM a luat-o şi el cu credinţa. N-am treabă eu cu Iordănescu, Vintilă toata viaţa la Steaua!", spunea Becali în urmă cu o lună.

Bogdan Vintilă nu l-a sunat pe Becali de ziua lui

Bogdan Vintilă visează la titlu după ce FCSB este cu un picior în finala Cupei României. Dinamo – FCSB s-a terminat 0-3, iar roş-albaştrii au şanse mari să joace cu trofeul pe masă.

"Ne ducem să ne jucăm şansa până la capăt. Mesajul e că ne batem până la ultimul meci. Cât timp matematic mai sunt şanse trebuie să ne luptăm, când se trage linie vom vedea. Înseamnă foarte mult pentru că mă gândesc la suporterii care au suferit după ce am pierdut Încă nu am vorbit cu dânsul, nu i-am urat la mulţi ani. E un cadou din partea echipei, un cadou foarte bun", a spus Vintilă după meciul cu Dinamo.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și