Închide meniul

Mihai Stoica aruncă ”bomba”! Raul Rusescu, transfer la CFR Cluj. Înțepături la adresa fostului golgheter de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 10:35 / Actualizat: 28 noiembrie 2023, 18:05

Mihai Stoica aruncă ”bomba”! Raul Rusescu, transfer la CFR Cluj. Înțepături la adresa fostului golgheter de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Raul Rusescu este jucătorul celor de la Academica Clinceni

Mihai Stoica aruncă ”bomba” și susține că Raul Rusescu va prinde un transfer la CFR Cluj. Mihai Stoica susține că CFR Cluj pregătește ”bomba” pe piața transferurilor și vrea să-l achiziționeze pe Raul Rusescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica aruncă ”bomba” și susține că Raul Rusescu va prinde un transfer la CFR Cluj

Raul Rusescu a fost luat la țintă de cei de la FCSB. După ce Gigi Becali l-a criticat pe fostul atacant al echipei sale, acum a venit rândul lui Mihai Stoica să arunce săgeți către Rusescu. Managerul general al roș-albaștrilor susține că atacantul de la Clinceni a făcut recuperarea la baza FCSB din Berceni.

Steaua l-a readus de două ori, când cariera lui intrase în impas. L-a reparat acum câteva luni, probabil n-avea bani să meargă la clinica lui Bourceanu. Sunt zvonuri că CFR i-a promis contract din vară. E de urmărit. Semnat: lefegiul”, a scris Mihai Stoica într-un comentariu pe Facebook.

Gigi Becali l-a atacat și el pe Raul Rusescu

Gigi Becali l-a acuzat pe Raul Rusescu de faptul că a bătut prost lovitura liberă cu CFR Cluj, dar și că s-a bucurat după ce a marcat cu FCSB.

Și dacă tu, Rusescule, bați la mișto lovituri pe jos și unde ai jucător culcat cu CFR-ul, și te bucuri așa de tare, pupi inelele când dai gol la ăla care te-a creat. La vrăjeală face (n.r. – când i s-a zis că nu s-a bucurat).

Reclamă

Când am văzut că bate el cu CFR m-am bucurat, dar el a bătut pe jos când era jucător culcat. De ce bați, mă, acolo? A dat încet, acolo așa. Păi, ce faci, măi, Rusescule?”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și