Închide meniul

News Alert | Universitatea Craiova, transfer important înainte de marele derby cu CFR Cluj. Pe cine au adus oltenii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 10:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

News Alert | Universitatea Craiova, transfer important înainte de marele derby cu CFR Cluj. Pe cine au adus oltenii

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Universitatea Craiova, transfer important înainte de marele derby cu CFR Cluj. Pe cine au adus oltenii

Oltenii antrenați de Cristiano Bergodi au postat un mesaj special pe Facebook.  "Vlad Screciu a semnat un contract valabil pe o perioadă de 5 ani cu Universitatea Craiova. Bine ai revenit acasă și mult succes în tricoul alb-albastru!".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Screciu se întoarce la Craiova

Genk l-a cumpărat pe Screciu în 2018, pentru 2 milioane de euro, dar fotbalistul român a fost împrumutat la Lommel, în Liga 2 din Belgia. Pentru formația din liga secundă a jucat doar în trei meciuri oficiale. 

Screciu a evoluat doar pentru Craiova în fotbalul românesc. Între 2016 și 2018 a jucat în 38 de meciuri și nu a marcat vreun gol. El a câștigat Cupa României alături de olteni în vara lui 2018.

Screciu este cotat la 575.000 de euro de site-ul Transfermarkt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și