Închide meniul

"Perlele" lui Gigi Becali, desfiinţate după remiza cu Botoşani: "Au lipsuri mari. Pe Man nu-l văd să ajungă la un nivel mare"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 6:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:36

"Perlele" lui Gigi Becali, desfiinţate după remiza cu Botoşani: "Au lipsuri mari. Pe Man nu-l văd să ajungă la un nivel mare"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Man şi Coman sunt două dintre "perlele" lui Gigi Becali

Fostul mare internaţional, Gabi Balint, i-a criticat dur pe cei 3 după meci, despre care a spus că au lipsuri mari. Cel mai şifonat a ieşit Dennis Man.  Şi Moruţan a intrat în gura lui Balint. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Probabil că din toți trei (n.r.: Coman, Man și Moruțan) poți să faci unul bun. Probabil! Că au lipsuri mari. Uită-te la Man, de exemplu, jucător de bandă care nu are viteză, nu are piciorul absolut deloc, e ușor de ghicit. Deci e un jucător pe care nu-l văd să ajungă la un nivel mare.

Sigur că mai poate să se pună la punct din punct de vedere al tehnicii, dar cu viteza e mai greu. Coman, la fel, are momente și el în care pare superficial. Nu știu cum e viața extrasportivă.

Tănase la fel. El face efort, e în joc, dar nu se vede în ultimul timp. Vorba patronului: a avut o ocazie în care a trebuit să marcheze”, a spus Balint la Digisport

Gigi Becali și-a făcut praf jucătorii! ”Mă dezgustă atitudinea"

Dezamăgit, sunt jucători care au valoare, care au salarii mari, am ajuns echipă de pluton. Să nu batem Botoşaniul. Cad pe jos, neantrenaţi. Cred că nu sunt bine antrenaţi. Când intră, joacă bine. Dup-aia nu mai pot. Nu am ce măsuri să iau.

Reclamă

Dacă jucăm aşa, nu putem prinde Europa. Nu mi-e teamă de Europa. Nu o baţi aşa nici pe Sepsi, în finală. Ne dă și Dinamo 3. E problema viitorului. Mă dezgustă atitudinea, că noi valoarea o avem.

Ştii că eşti în pericol de cupă europeană şi tu joci aşa. Trebuia să batem. Măcar ne-am luat adio de la titlu. Nu mai avem nicio şansă”, a spus Becali, după meciul cu Botoșani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și