Închide meniul

FOTO | Imaginea cu care Anamaria Prodan a pus capăt speculaţiilor. Ce mesaj a avut pentru Laurenţiu Reghecampf

Antena Sport Publicat: 7 martie 2021, 13:51

Reclamă
FOTO | Imaginea cu care Anamaria Prodan a pus capăt speculaţiilor. Ce mesaj a avut pentru Laurenţiu Reghecampf

Instragram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan

Cei doi sunt căsătoriţi din 2008, dar s-a zvonit în nenumărate rânduri că urmează să divorţeze. Chiar şi Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă acest lucru după scandalul provocat de transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, fericită alături de Laurenţiu Reghecampf

Sexy-impresara a postat pe contul de Instagram o poză în care ea şi Reghecampf apar fericiţi. În locul unui mesaj, ea i-a transmis soţului trei "inimi roşii". Peste 6.000 de aprecieri a cules poza în doar o zi.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au relaxat în Las Vegas, apoi au mers la Dubai, de unde agentul FIFA le-a arătat fanilor o poză în costum de baie, în urmă cu şase zile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Anamaria Prodan, conflict cu Giovanni Becali din cauza lui Dennis Man

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma continuă să stârnească reacţii vehemente. Fostul golgheter al roş-albaştrilor a "sărit-o" din schemă pe Anamaria Prodan, cea care îl reprezenta pe jucător. Internaţionalul român a rupt contractul cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi a fost dus în Italia de Giovanni Becali.

Giovanni Becali l-a liniştit pe Dennis Man şi asigură că sunt şanse minime ca atacantul de 22 de ani să aibă de suferit.

"Eu am rămas cu jucătorul într-o relaţie extraordinară. În civil, judecătorul va vedea că Man a câştigat 300.000 la FCSB şi că trebuie să dea 350.000 de euro. Un judecător cere să i se facă dovada cheltuielilor.

Reclamă 4 / 0/3

Un manager care ştie că are dreptate, când se duce într-un proces, nu face discuţii cu nimeni. Eu dacă ştiu că am dreptate nu îmi fac griji. Eu l-am avut pe Emre Belozoglu când a avut 17 ani şi eram cam boss-ul de la Galatasaray atunci. L-am propus la Inter când mai avea un an de contract. Voiam să ia Galatasaray 10-12 milioane şi să nu plece liber. Eu am chemat scouterii celor de la Inter.

Emre a venit şi mi-a zis: 'Nea Giovanni, vreau să plec liber de contract'. I-am zis că îl dau în judecată. Trebuia să îmi iau şi eu ceva că am cheltuit nişte bani cu el. L-am acţionat la Milano, a venit judecătorul şi mi-a dat dreptate. Emre mi-a dat 24.700 de dolari pentru că am prezentat cheltuieli, avioane, hotel, deplasări…", a declarat Giovanni Becali la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11
mai
0:40
VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley
23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai Vezi toate știrile
Citește și