Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2024, 18:32

Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!

Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru

Mihai Rotaru şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Antena Sport

Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru. Tehnicianul a spus că va negocia cu patronul Universităţii Craiova pentru a stinge acest litigiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a spus că nu se teme că ar putea fi interzis în fotbalul din România din cauza acestei datorii pentru că nu are de gând să mai revină în Liga 1. „Reghe” a rupt unilateral înţelegerea cu Universitatea Craiova şi trebuie să îi plătească lui Mihai Rotaru 200.000 de euro.

Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru

Negociez cu Rotaru. Îl consider prietenul meu pe viață și ne vom înțelege! Este oltean și se supără repede, dar sunt sigur că ne vom înțelege. Nu am de ce să fac apel la TAS, consider că după o lună de muncă la Craiova nu am ce să plătesc! Negociez cu Rotaru. Îl consider prietenul meu pe viață și ne vom înțelege! Este oltean și se supără repede, dar sunt sigur că ne vom înțelege. Nu am de ce să fac apel la TAS, consider că după o lună de muncă la Craiova nu am ce să plătesc!

Eu și Craiova avem un istoric. Dacă atunci când am plecat prima dată am negociat și ne-am înțeles, iar eu am lăsat de la mine mulți bani, nu trebuie să fie și invers acum? Plus că, eu am fost îndepărtat abuziv, îmi îndeplinisem obiectivul să jucăm în Europa!”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Laurenţiu Reghecampf riscă excluderea din fotbal!

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) a decis că Reghecampf trebuie să îi achite clubului lui Mihai Rotaru 200.000 de euro.

Reclamă

”Constată încetate raporturile contractuale, în temeiul art. VII lit.l din Contractul de Activitate Sportivă nr.326/26.07.2023, începând cu data 18.09.2023.

Obligă pârâtul Reghecampf Laurențiu la plata sumei de 200.000 Euro net către reclamantul U Craiova 1948 Club Sportiv SA, in temeiul art. VII lit. f din CAS nr.326/26.07.2023.

Obligă pârâtul Reghecampf Laurențiu la plata către U Craiova 1948 Club Sportiv SA a sumei de 455 lei cu titlu de taxa de procedură. Cu recurs în 5 zile de la comunicare”, se arăta în decizia de pe 24 octombrie 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Litigiul dintre Universitatea Craiova și Laurențiu Reghecampf a intrat pe 31 ianuarie 2024 pe rolul Comisiei de Disciplină și Etică FRF. Aceasta din urmă decidea în acest caz tot în favoarea clublui lui Rotaru.

”În temeiul art. 85.3.a din RD, sancționarea pârâtului Reghecampf Laurențiu cu măsura interzicerii desfășurării oricăror activități legate de fotbal până la executarea integrală a obligațiilor stabilite prin Hotărărea nr. 753/CL/24.10.2023, în sumă de 200.000 Euro net și 455 lei cu titlu de taxă de procedură, dar nu mai mult de 2 ani”, se arăta în decizia Comisiei de Disciplină și Etică FRF.

Ce spune regulamentul

Iată ce spune regulamentul în cazul litigiilor:

  • Persoanele fizice care nu-și execută obligațiile stabilite prin hotărâri definitive și irevocabile ale FRF/LPF/AJF și/sau TAS în termen de 30 de zile de la data comunicării hotărârii se sancționează cu măsură interzicerii desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până la executarea integrală a obligatiei stabilite, dar nu mai mult de 2 ani. În cazul în care nici după 2 ani persoana fizică nu și-a executat obligatiile va fi exclusă din activitatea fotbalistică.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și