Închide meniul

Gigi Becali, anunţ incredibil despre transferul lui Drăguşin: „Dacă era la mine, îl dădeam cu 35 de milioane de euro!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 ianuarie 2024, 13:37

Gigi Becali, anunţ incredibil despre transferul lui Drăguşin: „Dacă era la mine, îl dădeam cu 35 de milioane de euro!

Gigi Becali, anunţ incredibil despre transferul lui Drăguşin

Radu Drăguşin, în tricoul lui Tottenham / Profimedia Images

Gigi Becali a făcut anunţ incredibil despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Patronul de la FCSB a spus că dacă fundaşul de 21 de ani juca la FCSB, îl vindea acum cu 35 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e convins că el poate vinde jucători mai bine decât cluburile din Seria A. Mai mult, patronul de la FCSB a spus că întotdeauna a vândut jucători peste preţul pieţei.

Gigi Becali, anunţ incredibil despre transferul lui Drăguşin

„Am zis acum 4-5 luni că Radu Drăgușin se va vinde pe 30-40 milioane. Pe cât s-a dat? 30? Atât am zis! M-am uitat la 2-3 meciuri, nici nu m-am uitat la toate meciurile. Eu am vândut sub preț din România vreodată? 

Eu ce vreau să vă arăt. Dacă Drăgușin era aici, la mine, îl dădeam cu 35. Din România se vinde cu mai mulți bani decât din Italia. Eu, Becali, vând cu cinci milioane în plus tot timpul”, a spus Gigi Becali.

Cifrele lui Radu Drăgușin, după debutul în Premier League

Avem cifrele lui Radu Drăgușin, după debutul în Premier League. Fundașul echipei naționale a fost introdus în teren în minutul 85 al duelului dintre Manchester United și Tottenham, care s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Reclamă

Drăgușin a fost introdus în teren înaintea unei faze fixe a celor de la Manchester United. La momentul respectiv l-a înlocuit pe Skipp, iar Ange Postecoglu l-a pus în teren într-un sistem cu 3 apărători centrali, pe partea dreaptă a defensivei.

Totuși, poziția acestuia s-a modificat la scurt timp după schimbare, având în vedere patul că Van de Ven a ieșit de pe teren, din cauza unor probleme musculare. După acest moment, Radu Drăgușin a fost utilizat în centrul sistemului de 3 fundași.

Cifrele acestuia au fost bune la debutul în Premier League. A atins mingea de 10 ori în minutele pe care le-a jucat și a oferit 8 pase către cei mai apropiați coechipieri. Acesta nu a greșit la nicio fază de atac a „diavolilor”, iar fanii au fost impresionați de jocul acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, prestația celui mai scump jucător român a fost analizată și de specialiștii de la sofascore.ro. Aceștia i-au acordat nota de 6,7 românului, după cele 11 minute pe care le-a avut la dispoziție în cadrul acestei partide.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă Vezi toate știrile
Citește și