Închide meniul

Gigi Becali îi cere ajutorul lui Hagi. FCSB vrea să joace la Ovidiu. Cum a reacţionat Viitorul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 martie 2021, 8:46

Gigi Becali îi cere ajutorul lui Hagi. FCSB vrea să joace la Ovidiu. Cum a reacţionat Viitorul

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali ar vrea ca FCSB să joace pe stadionul lui VIitorul

FCSB nu ştie încă unde va juca meciurile de acasă, după ce va pleca de pe Arena Naţională. Piteşti şi Giurgiu au fost două dintre variante. Gigi Becali ia în calcul şi un drum mai lung, până la malul mării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB vrea să joace pe stadionul Viitorului

FCSB este atrasă de baza construită de Gică Hagi la Ovidiu, datorită calităţii gazonului, scrie ProSport. Viitorul este dispusă să împartă stadionul cu FCSB.

"Momentan nu am fost contactați de cei de la FCSB, dar daca ne vor contacta să joace la Ovidiu, atunci la noi sunt bineveniţi”, a transmis preşedintele Gică Popescu, pentru sursa citată.

FCSB este nevoită să se mute de pe Arena Națională, pentru că cel mai mare stadion din țară va fi predat către UEFA în vederea organizării EURO 2020, care va avea loc în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021. 

Ultimul meci pe care echipa lui Gigi Becali îl va juca pe Arena Naţională va fi derby-ul cu CFR, din etapa a 28-a a Ligii 1. Apoi, urmează ultimul meci din sezonul regular, cu Universitatea Craiova, şi meciurile din play-off. 

Reclamă

Gigi Becali: "Eu nu mai sunt ăla să mă mai cert. Jucăm unde ne lasă"

Prima opțiune pentru FCSB a fost noul stadion Arcul de Triumf, dar Gigi Becali susține că nu vrea să mai certe cu nimeni și a lansat o serie de ironii la adresa lui Alin Petrache, pe care l-a numit stăpânul stadionului.

”O să vedem unde o să jucăm. Unde ne lasă o să jucăm. Suntem în România, în România trebuie să faci ce te lasă. Eu nu mai sunt ăla să mă mai cert. Jucăm unde ne lasă.

Arcul de Triumf are proprietar. E ăla, Petrache, Petrache e propietar. Vorbim cu el, dacă ne lasă, ne rugăm de el. Ce MTS? Unde ne lasă”, a spus Becali, amuzat, la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nici Ghencea nu a fost o opţiune din cauza rivalităţii şi a conflictelor juridice dintre FCSB şi CSA Steaua.

”Stau să mă cert acum. Acolo la Ghencea nu ne lasă, are voie doar CSA-ul, ce să facem, dacă nu ne lasă”, a mai spus Gigi Becali. 

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și